• MURERARBEJDE

MURERARBEJDE – VI HAR VORES EGNE MURERE

Har du brug for murerarbejde i forbindelse med dit byggeprojekt? Hos Poul Hvitved ApS har vi vores egne murere. Dermed slipper du for at bruge tid, penge og energi på at finde murere hos andre entreprenører, når du samarbejder med os. Vi står selvfølgelig for koordineringen mellem tømrere og murere – eller andre faggrupper for den sags skyld.

Kontakt os ↓ for et tilbud på totalentreprise – vi kan hjælpe med alt fra tømrerarbejde til VVS-arbejde.

MURERARBEJDE – FLERE FAGGRUPPER UNDER SAMME TAG

Hos Poul Hvitved ApS udfører vi alt fra mindre reparationer til totalentreprise. Du kan derfor kontakte os med ro i maven, uanset om du skal have skiftet en enkelt vinduesliste, eller du har brug for flere faggrupper i forbindelse med et byggeprojekt.

Vi har både tømrere, snedkere, malere og murere i folden, ligesom vi har et godt samarbejde med elektrikere og VVS-installatører. Derfor kan vi hjælpe dig med såvel murerarbejde som alle andre dele af dit byggeprojekt.

MURERARBEJDE MED
KVALITETEN I CENTRUM

Når du skal have bygget om eller renoveret, er omhu og omhyggelig udførsel af håndværkerne alfa og omega – i alle dele af byggeprocessen!

Snedkerarbejdet skal selvfølgelig være lige så grundigt som murerarbejdet og VVS- og elektrikerarbejdet. Dine nye vinduer kan være nok så flotte og energivenlige. Men hvis muren omkring vinduerne falder fra hinanden og der er fejl i elinstallationerne, kan det hurtigt blive en dyr og besværlig fornøjelse af få bygget om eller renoveret.

Når du vælger Poul Hvitved ApS som din totalentreprenør, behøver du dog ikke at bekymre dig om sjusk, fejl og mangler. Vi ansætter kun håndværkere med høje kvalitetskrav, ligesom vi kun samarbejder med underleverandører, vi kan stå inde for.

Når vi siger totalentreprise, mener vi totalentreprise. Som kunde hos Poul Hvitved ApS er der ingen kompromisser med kvaliteten.

RÅD OG VEJLEDNING – FRA IDÉ
TIL FÆRDIGT ARBEJDE

Hos Poul Hvitved ApS er klar kommunikation og rådgivning en naturlig del af kundeoplevelsen. Vi sætter nemlig en ære i, at du får mest muligt ud af dine bygge- og renoveringsprojekter.

Derfor hjælper vi dig med at få overblik over alle muligheder i forbindelse med dit projekt. Det er en stor investering af renovere eller bygge om, og det er brandærgerligt at ombestemme sig eller fortryde, når projektet er i mål.

Vælger du Poul Hvitved ApS som din totalentreprenør, er du altid sikret råd og vejledning gennem hele processen. Og vi afslutter ikke opgaven, før du er 100 % tilfreds med alt fra tømrerarbejde til maler- og murerarbejde.

Scroll længere ned på siden ↓ og få overblik over, hvilke faggrupper vi har i virksomheden og vores netværk.

Indhent et uforpligtende tilbud

KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Har du brug for kvalitetsbevidst murerarbejde? Skriv til os → og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har også flere andre typer håndværkere ansat. Har vi ikke selv ekspertisen i huset, har vi et fortrinligt samarbejde med dygtige lokale firmaer, som vi ved kan levere varen hver gang.