MURERARBEJDE

Har du brug for murerarbejde i forbindelse med dit byggeprojekt? Hos Poul Hvitved ApS har vi tæt samarbejde med vores udvalgte murere. Dermed slipper du for at bruge tid, penge og energi på at finde murere hos andre entreprenører, når du vælger os. Vi står selvfølgelig for koordineringen mellem tømrere og murere – eller andre faggrupper for den sags skyld.

Kontakt os for et tilbud på totalentreprise – vi kan hjælpe med alt fra tømrerarbejde til VVS-arbejde.

MURERARBEJDE – FLERE FAGGRUPPER UNDER SAMME TAG

Hos Poul Hvitved ApS udfører vi alt fra mindre reparationer til totalentreprise. Du kan derfor kontakte os med ro i maven, uanset om du skal have skiftet en enkelt vinduesliste, eller du har brug for flere faggrupper i forbindelse med et byggeprojekt.

Vi har vores faste samarbejdspartnere, herunder kvalificerede tømrere, snedkere, malere, murere, elektrikere og VVS-installatører. Derfor kan vi hjælpe dig med murerarbejde såvel som alle andre dele af dit byggeprojekt.

VI UDFØRER ALLE FORMER FOR MURERARBEJDE

Som din totalleverandør kan vi tilbyde stort set alle tænkelige former for murerarbejde. Der kan nemlig være flere grunde til, at du har brug for en murer.

Vi kan for eksempel stå for støbningen af fundamentet til skur, garage og terrasse, opmuring af vægge, facaderenovering, omfugning og murerarbejde på badeværelset – kort sagt alle de former for murerhåndværk, der skal til for at få dit byggeprojekt sikkert i mål.

Gennem vores nøje udvalgte netværk af kvalitetsbevidste murere kan vi tilbyde dig alt fra mindre reparationer til omfattende renoveringer og nybyggeri. Dermed får du samlet alle dine behov for professionelt og kvalitetsbevidst murerhåndværk hos én og samme leverandør, når du vælger Poul Hvitved ApS til at stå for dine mureropgaver.

Vores murerarbejde er som alt vores arbejde omfattet af Byg Garanti-ordningen. Du kan altså trygt lægge dit byggeprojekt i hænderne på os og vores underleverandører.

MURERARBEJDE MED
KVALITETEN I CENTRUM

Når du skal have bygget om eller renoveret, er omhu og omhyggelig udførsel af håndværkerne alfa og omega – i alle dele af byggeprocessen!

Murerarbejdet skal selvfølgelig være lige så grundigt som VVS- og elektrikerarbejdet. Dine nye vinduer kan være nok så flotte og energivenlige. Men hvis muren omkring vinduerne falder fra hinanden, kan det hurtigt blive en dyr og besværlig fornøjelse af få bygget om eller renoveret.

Når du vælger Poul Hvitved ApS som din totalentreprenør, behøver du dog ikke at bekymre dig om sjusk, fejl og mangler. Vi ansætter kun håndværkere med høje kvalitetskrav, ligesom vi kun samarbejder med underleverandører, vi kan stå inde for.

Når vi siger totalentreprise, mener vi totalentreprise. Som kunde hos Poul Hvitved ApS er der ingen kompromisser med kvaliteten.

RÅD OG VEJLEDNING – FRA IDÉ
TIL FÆRDIGT ARBEJDE

Hos Poul Hvitved ApS er klar kommunikation og rådgivning en naturlig del af kundeoplevelsen. Vi sætter nemlig en ære i, at du får mest muligt ud af dine bygge- og renoveringsprojekter.

Derfor hjælper vi dig med at få overblik over alle muligheder i forbindelse med dit projekt. Det er en stor investering af renovere eller bygge om, og det er brandærgerligt at ombestemme sig eller fortryde, når projektet er i mål.

Vælger du Poul Hvitved ApS som din totalentreprenør, er du altid sikret råd og vejledning gennem hele processen. Og vi afslutter ikke opgaven, før du er 100 % tilfreds med alt fra tømrerarbejde til maler- og murerarbejde.

Scroll længere ned på siden og få overblik over, hvilke faggrupper vi har i vores netværk.

Indhent et
uforpligtende tilbud

KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Har du brug for kvalitetsbevidst murerarbejde? Skriv til os og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Har vi ikke selv ekspertisen i huset, har vi et fortrinligt samarbejde med dygtige lokale firmaer, som vi ved kan levere varen hver gang.

Kontakt os på tlf. 45 82 01 15, skriv på kunde@poulhvitved.dk eller i kontaktformularen ⇒