• VVS-arbejde

VVS arbejde

​Omfatter dit byggeprojekt VVS arbejde? Så sørger vi for, at de bliver løst med høj kvalitet og koordineret med de øvrige opgaver i projektet.

Vi giver dig garanti på arbejdet, og vi benytter os kun af autoriserede samarbejdspartnere. Læs mere om vores service herunder.

Hvad er VVS arbejde?

VVS står i dag for varme, ventilation og sanitetsarbejde, og minder om det arbejde en blikkenslager laver. Det er altså et større område, VVS-arbejde dækker – fra udskiftning af enkeltdele på toilettet til fuld renovation af badeværelset.

Meget VVS-arbejde har man også lov til selv at lave såsom tilslutning af nye vaskemaskiner og montering af vask. Man kan dog sagtens få en VVS’er til at hjælpe med disse ting, og så er det særligt de mere tekniske opgaver, det drejer sig om.

Vand- og afløbsteknik er nemlig et teknisk fagområde, som det kræver fagfolk til at håndtere, så reparationer og optimeringer bliver lavet ordentligt i første omgang. Så er du også garanteret at slippe for vandskader og generelt bøvl med essentielle ting, du benytter i hverdagen som bad, toilet, vand og varme.

Eksempler på VVS-arbejde:

✓ ​Fjernvarme
✓ Vedligeholdelse af varmeanlæg
✓ Renoveringer af badeværelser
✓ Gasinstallationer
✓ Tilslutning af vandforsyninger
✓ Opsætning og installation af vaske- og opvaskemaskiner

Alle opgaver inden for vand og varme er med andre ord dækket af et VVS arbejde.

AUTORISERET VVS ARBEJDE MED GARANTI

Fordelen ved at få hjælp til dit VVS-arbejde fra Poul Hvitved er også, at du er garanteret et ordentligt stykke arbejde. Vi har nemlig kun uddannede samarbejdspartnere, og så er vi medlem af Byg Garanti, som er din forsikring mod skjulte fejl og mangler.

Selvom vi hovedsageligt er et tømrer- og snedkerfirma, er du altså sikret samme kvalitet i vores VVS-arbejde.

I stedet for at risikere at have glemt den lille detalje, der forårsager en vandskade eller bare giver bøvl med funktionaliteten af toilettet, fordi man har lavet det selv – så kan vi give garanti for, at der ikke kommer nogen problemer.

Vi tager hele ansvaret

Skulle et eventuelt problem opstå er det heller ikke dig, der står med det, men derimod os der tager over og har ansvar for at udbedre manglen.

Derudover kan vi også sikre dig de miljørigtige og energivenlige løsninger på VVS arbejdet – hvilket både giver god samvittighed i maven og mere fylde i pengepungen. Energivenlige installationer indtjener dig nemlig hurtigt en VVS’ers løn.

HAR DU HUSKET HÅNDVÆRKERFRADRAGET PÅ VVS-ARBEJDE?

Får du VVS-arbejde til netop energibesparelser eller klimasikringer, kan du også taste et håndværkerfradrag ind på Skats hjemmeside.

Fradraget gælder nemlig specifikke grønne opgaver på helt op til 25.000 kr., som du kan få dækket omkring 26 % af. Det er et ekstra incitament til at vælge at få hjælp til dit VVS-arbejde. Læs mere om håndværkerfradrag VVS-arbejde her.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Få et tilbud på dit projekt

Er der opgaver i totalentreprisen, vi ikke løser selv, samarbejder vi med andre dygtige håndværkere, der står for samme kvalitetsniveau, som Poul Hvitved ApS gør.

Vi sikrer koordineringen, så du slipper for at forholde dig til flere forskellige firmaer. Kontakt os for VVS Birkerød eller København generelt.

Kontakt os på telefon 45 82 01 15, send en mail til info@poulhvitved.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.