• MALERARBEJDE

MALERARBEJDE

Hos Poul Hvitved ApS har vi et stærkt samarbejde med dygtige malere, så du slipper for at hyre forskellige håndværkere for at få løst opgaven. Det sparer tid og penge og sikrer koordineringen mellem de forskellige opgaver.

Vil du have et uforpligtende tilbud på malerarbejde? ​Skriv til os i kontaktformularen, og fortæl os om din maleropgave.

MALERARBEJDE – FÅ SAMLET ALLE DINE BYGGEOPGAVER HOS POUL HVITVED

Poul Hvitved ApS er et tømrer- og snedkerfirma med fokus på kundepleje og skræddersyede løsninger, og vi stræber efter at kunne hjælpe vores kunder med alle faser af deres byggeprojekter. Derfor har vi et tæt samarbejde vores malere, så du ikke behøver at bruge tid, energi og penge på at finde malere andetsteds, når du handler med os.

Foruden malerarbejde, tømrerarbejde og snedkerarbejde kan vi også hjælpe med en bred vifte af andre ydelser. Det betyder, at du kan få samlet alle dine byggeopgaver hos Poul Hvitved ApS.

Scroll ned for at se alle de faggrupper, du får gavn af som kunde hos Poul Hvitved ApS.

MALERARBEJDE I GARANTERET
HØJ KVALITET

Poul Hvitved ApS er først og fremmest et tømrer- og snedkerfirma. Men nogle gange kan du få behov for andre faggrupper, når du skal bygge eller renovere. Og så skal kvaliteten selvfølgelig leve op til resten af projektet.

Derfor arbejder vi kun malere med mange års erfaring og ekspertise. Det sikrer et kvalitetsbevidst stykke malerarbejde – uden helligdage, løbere og andet sjusk. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds, er vi medlem af Byg Garanti. Det er din forsikring mod skjulte fejl.

> Læs mere om dine fordele ved Byg Garanti her.

RÅDGIVNING GENNEM HELE DIT BYGGEPROJEKT – OG HELE VEJEN RUNDT

Som en virksomhed med dine ønsker i centrum vægter vi rådgivning og professionel sparring højt – uanset om du skal have skiftet et vindue i dit hjem, eller du skal gennem en omfattende renovering.

Har du behov for malerarbejde i forbindelse med dit bygge- eller renoveringsprojekt, står vi selvfølgelig også klar med råd og vejledning om alt fra materialer og metoder til selve udførelsen. Det sikrer et stykke arbejde, der lever op til dine behov.

Indhent et
uforpligtende tilbud

KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ TØMRER- OG MALERENTREPRISE

Har du brug for hjælp til at koordinere dit næste byggeprojekt – lige fra tømrerarbejde til malerarbejde? Udfyld kontaktformularen → og skriv et par ord om dine idéer og visioner. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud