• MALERARBEJDE

MALERARBEJDE

Hos Poul Hvitved ApS har vi et stærkt samarbejde med dygtige malere, så du slipper for at hyre forskellige håndværkere for at få løst dit malerarbejde. Det sparer tid og penge og sikrer koordineringen mellem de forskellige opgaver.

Vil du have et uforpligtende tilbud på malerarbejde? ​Skriv til os i kontaktformularen, og fortæl os om din maleropgave.

MALERARBEJDE – FÅ SAMLET ALLE DINE BYGGEOPGAVER HOS POUL HVITVED

Poul Hvitved ApS er et tømrer- og snedkerfirma med fokus på kundepleje og skræddersyede løsninger, og vi stræber efter at kunne hjælpe vores kunder med alle faser af deres byggeprojekter.

Derfor har vi et tæt samarbejde vores malere, så du ikke behøver at bruge tid, energi og penge på at finde malere andetsteds, når du alligevel handler med os.

Foruden malerarbejde, tømrerarbejde og snedkerarbejde kan vi også hjælpe med en bred vifte af andre ydelser. Det betyder, at du kan få samlet alle dine byggeopgaver hos Poul Hvitved ApS.

Scroll ned for at se alle de faggrupper, du får gavn af som kunde hos Poul Hvitved ApS.

MALERARBEJDE I GARANTERET
HØJ KVALITET

Poul Hvitved ApS er først og fremmest et tømrer- og snedkerfirma. Men nogle gange kan du få behov for andre faggrupper, når du skal bygge eller renovere – og så skal kvaliteten selvfølgelig leve op til resten af projektet.

Derfor samarbejder vi kun med malere, der har mange års erfaring og ekspertise. Det sikrer et kvalitetsbevidst stykke malerarbejde – uden helligdage, løbere og andet sjusk. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds, er vi medlem af Byg Garanti, som er din forsikring mod skjulte fejl.

Hvad kan malerarbejde blandt andet indeholde:

Maling af facader på huset
Maling af døre, vinduer, hegn og andet træværk (udendørs og indendørs)
Maling af lofter, vægge, gulve og paneler
Spartling af lofter og vægge

> Læs mere om dine fordele ved Byg Garanti her.

HUSK HÅNDVÆRKERFRADRAG PÅ MALERARBEJDE

Man kan få håndværkerfradrag på malerarbejde, som du selv kan indtaste inde på Skats hjemmeside.

Fradraget gælder specifikke grønne opgaver og helt op til 25.000 kr., hvilket du kan få dækket cirka 26 % af. Det er altså en ekstra grund til at vælge at få hjælp med dit malerarbejde. Læs mere om håndværkerfradrag malerarbejde her.

Malerarbejde det gælder:

Maling af vinduesrammer (udvendigt)
Maling af døre (udvendigt)
Maling af sokler og ydervægge (udvendigt)

Altsammen er noget, vi kan hjælpe dig med.

RÅDGIVNING GENNEM HELE DIT BYGGEPROJEKT – OG HELE VEJEN RUNDT

Som en virksomhed med dine ønsker i centrum vægter vi rådgivning og professionel sparring højt – uanset om du skal have skiftet et vindue i hjemmet, eller du skal gennem en omfattende renovering.

Har du behov for malerarbejde i forbindelse med dit bygge- eller renoveringsprojekt, står vi selvfølgelig også klar med råd og vejledning om alt fra materialer og metoder til selve udførelsen. Det sikrer et stykke arbejde, der lever op til dine behov.

HVAD KOSTER MALERARBEJDE?

Det er klart, at der er en forskel i prisen på malerarbejde fra opgave til opgave. Skal du have malet en dør, er prisen naturligvis en anden, end hvis du skal have malet et helt hus.

Vi oplever dog, at vores kunder finder vores priser på malerarbejde rimelige. Kvalitet og pris hænger nemlig sammen for os, og derfor bliver du heller aldrig snydt hverken før, under eller efter, at vi har påtaget os en opgave.

Kontakt os derfor helt uforpligtende, og få vores vejledende priser for malerarbejde.

Indhent et
uforpligtende tilbud

KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ TØMRER- OG MALERENTREPRISE

Har du brug for hjælp til at koordinere dit næste byggeprojekt – lige fra tømrerarbejde til malerarbejde? Udfyld kontaktformularen → og skriv et par ord om dine idéer og visioner. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Mangler du en maler i Birkerød eller København generelt, står vi klar.