• Service og vedligehold

ERHVERV – SERVICE OG VEDLIGEHOLD

Poul Hvitved ApS står gerne for service- og vedligeholdelsesopgaverne i erhvervs- eller beboelsesejendomme – fx i andelsboligforeninger eller almene boligselskaber.

Kontakt os endelig for en snak om jeres behov

SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE
AF FAGLÆRTE HÅNDVÆRKERE

Som bestyrelse i en ejer- eller andelsboligforening eller en virksomhed er der mange opgaver at holde styr på – blandt andet service og vedligehold af ejendommen. Men det kan være svært at bevare overblikket over behovene for renovering og vedligeholdelse, når hverdagen samtidig byder på mange andre opgaver.

Derfor kan I med fordel overlade ansvaret for service og vedligehold til Poul Hvitved ApS. Her bliver I mødt af faglærte håndværkere med erfaring inden for en lang række fagområder – fra tømrer- og snedkerfagene til maler-, murer-, elektriker- og VVS-brancherne.

Det betyder, at vi kan klare alle opgaver inden for renovering og vedligeholdelse i jeres ejendom eller virksomhed. Dermed får I samlet alle jeres behov for faglært service og vedligehold hos én og samme virksomhed.

ALT I SERVICE OG VEDLIGEHOLD

Der er mange gode grunde til at overlade service- og vedligeholdelsesopgaverne til Poul Hvitved ApS.

Vi er først og fremmest et moderne tømrerfirma med stolte traditioner for solidt håndværk. I praksis betyder det, at vi trækker på mange års erfaring fra vores fag – men at vi også hele tiden har blikket rettet mod moderne materialer og metoder. Det sikrer en høj kvalitet og et optimalt resultat.

I Poul Hvitved ApS har vi desuden samlet flere faggrupper under samme tag. Foruden tømrerarbejde og snedkerarbejde tilbyder vi en bred vifte af services inden for andre fag. Vi kan derfor stå for stort set al udvendig og indvendig vedligeholdelse og renovering i ejendommen.

Vi kan for eksempel tilbyde:

Vi tilbyder med andre ord alt inden for service og vedligehold.

Herunder kan du se alle de faggrupper, vi har i folden hos Poul Hvitved ApS. Læs mere om de enkelte ydelser ved at klikke på ikonerne ↓

JERES FORDELE VED SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

Der er både økonomiske og praktiske fordele ved at udlicitere renoveringen og vedligeholdelsen i ejendommen.

TIl dels får I et overblik over fremtidige udgifter. Vi prioriterer rådgivning højt i Poul Hvitved, og vi gør derfor en dyd ud af at give jer et grundigt overblik over jeres konkrete behov. Dermed behøver I ikke at frygte for kedelige overraskelser i fremtiden, ligesom I slipper for akutte, fordyrende reparationer.

Løbende service og vedligehold giver samtidig tryghed til bestyrelsen eller direktionen – såvel i boligforeningen som i virksomheden. For ved altid at have overblik over behovene for reparation og renovering, kan I sove trygt om natten – uden at skulle bekymre jer om ubehagelige overraskelser.

I andels- og boligejerforeninger giver jævnlig vedligeholdelse desuden mere sikkerhed til ejerne – både nuværende og kommende. Nuværende ejere er fx sikret en ejendom i optimal stand, og at de derfor får nemmere ved at sælge deres lejlighed, hvis det bliver aktuelt.

Med regelmæssig service og vedligeholdelse bliver det desuden mere attraktivt for kommende ejere at investere i en bolig i ejendommen.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

KONTAKT OS, OG HØR MERE

Vil jeres virksomhed eller boligforening høre mere om fordelene ved at lade os stå for jeres service og vedligehold? Eller er I allerede klar til at modtage et uforpligtende tilbud?

Kontakt os på tlf. 45 82 01 15, skriv på kunde@poulhvitved.dk eller i kontaktformularen ⇒