• Specialer - private boliger

SPECIALISTER I TØMRER- OG SNEDKERARBEJDE

Hos Poul Hvitved er vi specialister i renovering og modernisering af private boliger – og vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver.

Det gælder både, når du skal have lavet store og omfattende ombygninger, og når du skal have løst mere enkle opgaver som udskiftning af en enkelt vinduesliste. Du er derfor altid sikret en kvalitetsbevidst behandling – uanset hvor beskedne eller besværlige dine ønsker er.

Du kan se alle vores specialer nedenunder ↓ Klik, og læs mere om det speciale, du har brug for.

EKSPERTISE OG RÅDGIVNING

Som kunde hos Poul Hvitved får du flere fordele.

Først og fremmest får du gavn af en bred vifte af specialer – fra tagarbejde, nye vinduer og døre til ombygning, tilbygning, gulve, lofter og isolering. Det betyder, at du får samlet alle dine behov for professionelt tømrer- og snedkerarbejde hos ét og samme virksomhed.

Og så er du altid sikret grundig rådgivning med fokus på dine konkrete behov. Vi bidrager selvfølgelig gerne med vores idéer, ligesom vi selvfølgelig giver os tid til at lytte til dine ønsker. Vi har stor erfaring med at rådgive om vores specialer, og vi tænker altid både økonomisk og energirigtigt, når vi rådgiver dig.

Ikke mindst er du selvfølgelig sikret en høj kvalitet. Vi er medlem af Byg Garanti – det er din garanti for kvalitet og tryghed.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Hele løsninger

Ud over tømrere og snedkere har vi vores egne murere og malere i firmaet, og vi samarbejder med andre dygtige lokale håndværkere. Det betyder, at vi leverer komplette løsninger af høj kvalitet til alle vores kunder uanset hvilket af vores specialer, du vælger at benytte dig af.

Mere om vores specialer

Under de enkelte specialer finder du meget mere information og detaljerede beskrivelser af, hvordan vi kan hjælpe dig med at løse din opgave.

Uanset hvilke opgaver vi løser, går vi altid meget op i, at selv de mindste detaljer er i orden.