• Om- og tilbygning

HAR DU BRUG FOR EN OM-
eller TILBYGNING AF DIN BOLIG?

Trænger din bolig til en renovering eller modernisering?

Kontakt Poul Hvitved på 45 82 01 15, info@poulhvitved.dk eller i kontaktformularen i bunden af siden, og få et tilbud på om- eller ombygning. Som kunde hos os er du altid sikret klar kommunikation og kvalitet gennem hele processen – fra det første uforpligtende tilbud til sidste finish.

Vi rådgiver dig selvfølgelig både før og under byggeprocessen, så du får endnu mere ud af din bolig. Hos Poul Hvitved får du høj kvalitet til konkurrencedygtige priser – uanset om du har brug for om- eller tilbygning.

Speciale i private boliger

I Poul Hvitved er vi eksperter i om- og tilbygning og renovering og modernisering af
private boliger. Vi løser alle typer opgaver – fra tag til gulv. Og du er selvfølgelig sikret kvalitet og styr på alle processerne.

Vi kan fx hjælpe dig med:

  • Nyt tag eller tagrenovering
  • Nye vinduer og døre
  • Om- og tilbygning
  • Nye gulve og lofter
  • Nyt køkken, trapper, skabe mv.
  • Specialopgaver, der kræver sans for detaljen

Vi kan med andre tilbyde dig alt inden for renovering og modernisering. Det betyder, at du får samlet alle dine behov for professionelle byggeløsninger hos ét og samme virksomhed, når du vælger os som din foretrukne tømrer.

Vi rådgiver dig om din om- og tilbygning

Hos Poul Hvitved får du altid personlig rådgivning med fokus på dine behov. Vi har mange års erfaring i branchen, ligesom vi løbende udvider vores viden om materialer og metoder. På den måde får altid du den løsning, der er helt rigtig for dig – til en god pris og med fokus på både funktion, energioptimering og et smukt udtryk.

Styr på processerne og klar kommunikation

En om- eller tilbygning af dit hus er ofte en større opgave med mange involverede og mange løbende beslutninger. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du kan regne med de aftaler, vi indgår.

Vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover – både med hensyn til pris, kvalitet og tid. Vi er selvfølgelig ikke herrer over vejret, men vi planlægger i alle detaljer for at kunne leve op til planerne. Skulle et regnvejr forsinke processen, får du klar besked, så du altid har det fulde overblik over tidsplanen.

HELE LØSNINGER – OM- OG TILBYGNING FRA A TIL B

Vi har selv tømrere, murere og malere i firmaet, så vi kan klare de fleste opgaver selv. Vi har desuden et fast samarbejde med dygtige lokale håndværkere, så du også er sikker på at kunne regne med kvaliteten, når du har brug for andre faggrupper.

Klar kommunikation på dansk

Alle vores håndværkere er dansk uddannede og taler dansk. Dermed har du garanti for kvalitetshåndværk og klar kommunikation med håndværkerne gennem hele processen.

Har du spørgsmål om om- eller tilbygning, eller ønsker du professionelt sparring og rådgivning i forbindelse med din renoverings- eller moderniseringsprojekt?

Skriv til os i kontaktformularen ↓ så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud

Ring til os eller send en besked. Vi løser bl.a. opgaver med om- og tilbygning i Birkerød, Hørsholm, Farum, Allerød, Holte, Hillerød, Lyngby, Gentofte og det øvrige Nordsjælland.