• Om- og tilbygning

OM- OG TILBYGNING I NORDSJÆLLAND OG STORKØBENHAVN

Trænger din bolig til en renovering eller modernisering? Eller har familien fået vokseværk – og har I derfor fået pladsmangel?

Så kontakt Poul Hvitved allerede i dag. Vi er et tømrerfirma med mange års erfaring inden for byggeri – derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med en ombygning eller tilbygning.

Som kunde hos os er du altid sikret klar kommunikation og kvalitet gennem hele processen – fra det første uforpligtende tilbud til sidste finish. Vi rådgiver dig selvfølgelig både før og under byggeprocessen, så du får mest muligt ud af din bolig. Hos Poul Hvitved får du høj kvalitet til konkurrencedygtige priser – uanset om du har brug for om- eller tilbygning.

Speciale i om- og tilbygning

Poul Hvitved er et tømrerfirma med stolte traditioner for solidt håndværk. Her bliver du mødt af kvalitetsbevidste håndværkere inden for byggebranchens største fagområder.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Vi kan med andre ord tilbyde dig alt inden for renovering, modernisering samt om- og tilbygning. Det betyder, at du får samlet alle dine behov for professionelle byggeløsninger hos én og samme virksomhed, når du vælger os som din entreprenør.

Hos Poul Hvitved får du altid personlig rådgivning med fokus på dine behov. Vi har mange års erfaring i branchen, ligesom vi løbende udvider vores viden om materialer og metoder. På den måde får du altid du den løsning, der er helt rigtig for dig – til en god pris og med fokus på både funktion, energioptimering og et smukt udtryk.

Få mere plads med en tilbygning

Et børneværelse til familiens nyeste medlem. Et hobbyrum eller værksted. En carport. Et kontor. En udestue. Der kan være mange grunde til at bygge til. Og hvis du ønsker flere kvadratmeter at boltre dig på – og ikke lige har planer om at flytte – kan en tilbygning være en god løsning.

Men det er også en stor beslutning at bygge til. En tilbygning skal nemlig både matche husets øvrige arkitektur og din families behov.

Samtidig skal der være styr på en række formalia. For eksempel skal du indhente byggetilladelse hos kommunen, ligesom du skal være opmærksom på, at den såkaldte bebyggelsesprocent ikke må overstige 30 % af matriklens samlede grund. Samtidig er der også spørgsmålet om prisen på entreprisen, ligesom du også skal have koordineret håndværkere fra relevante faggrupper.

Som kunde hos Poul Hvitved får du ét samlet overblik over både det formelle og praktiske. Vi har stor erfaring med totalentreprise, og vi kan derfor hjælpe dig sikkert gennem hele byggeprocessen – fra tegning og indledende planlægning til færdig tilbygning.

Vi kan for eksempel hjælpe dig med:

  • Indledende rådgivning og plantegning 
  • Byggestyring
  • Løbende kontakt og overblik over processen
  • Koordinering af faggrupper
  • Udførsel med sans for detaljen

Skab forbedrede rammer med en ombygning

Måske er det slet ikke plads, du mangler – måske er den nuværende plads bare ikke udnyttet optimalt. Måske er du utilfreds med lysindfaldet i dit hjem. Eller måske har du for mange rum og ønsker derfor en helt ny planløsning.

Der kan være både praktiske og arkitektoniske årsager til at bygge om. Uanset hvad din årsag er, kræver en ombygning dog både praktiske, logistiske og økonomiske overvejelser – akkurat ligesom en tilbygning.

En ombygning kræver dog ikke nødvendigvis de samme tilladelser. For eksempel er det ikke nødvendigt at indhente byggetilladelse, hvis du vil slå to rum sammen, som ikke er adskilt af bærende vægge. Omvendt vil en byggetilladelse være påkrævet, hvis du for eksempel vil flytte et badeværelse.

Lader du Poul Hvitved stå for din entreprise, behøver du ikke at bekymre dig om hverken den overordnede logistik eller selve udførelsen – vi har overblikket over alle facetter i byggeriet.

Alle vores håndværkere er desuden dansk uddannede og taler dansk, ligesom vi er en del af Byg Garanti. Dermed har du garanti for kvalitetshåndværk og klar kommunikation med håndværkerne gennem hele processen.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud

Ring til os, eller send en besked. Vi løser opgaver inden for om- og tilbygning i det meste af Nordsjælland – for eksempel i Birkerød, Hørsholm, Farum, Allerød, Holte, Hillerød, Lyngby og Gentofte.