SPECIALOPGAVER – TØMRER- OG SNEDKEROPGAVER

Står du med en udfordring eller en særlig idé, som kræver håndværkssnilde lidt ud over det sædvanlige? Så er du landet det helt rette sted. Poul Hvitved ApS løser nemlig alle former for tømrer- og snedkerarbejde – også specialopgaver.

Læs mere om nogle af vores lidt mere usædvanlige opgaver her på siden, eller kontakt os hvis du selv har en byggeopgave, som kræver særlig teknisk kunnen og sparring

SPECIALOPGAVER – NÅR DU HAR BRUG FOR KVALITET OG KUNNEN

Poul Hvitved ApS er specialister i alle opgaver indenfor tømrer- og snedkerarbejde – uanset hvor store eller små de er. Derfor løser vi selvfølgelig også gerne specialopgaver – og vi elsker udfordringer!

Vi tager altid afsæt i dine ønsker men kommer også gerne med inspiration. Og vi rådgiver dig selvfølgelig, så du er sikret et resultat, der stemmer overens med din oprindelige idé. I Poul Hvitved ApS vil vi være din foretrukne tømrer og snedker, når du har behov for kvalitet og teknisk kunnen.

DET BEHØVER IKKE AT VÆRE SØLLERØD SLOT…

I 1981 skulle den historiske bygning Søllerød Slot renoveres – og det blev Poul Hvitved ApS som blev betroet den særlige opgave at genopbygge indmaden i tårnkonstruktionen. Søllerød Slot blev opført i periode 1740-1743, og opgaven med at renovere tårnet krævede derfor stor teknisk kunnen og viden om 1700-tallets arkitektur.

Vi gennemførte renoveringen ud fra de originale plantegninger, og vi måtte tage al vores faglige erfaring i brug for at sikre, at den nye konstruktion var mage til den oprindelige. Det var en stor og udfordrende opgave – men den blev løst til fuld tilfredshed.

Poul Hvitved ApS løser næsten alle tænkelige specialopgaver – og det behøver ikke at være Søllerød Slot. Har du mere beskedne opgaver, hører vi selvfølgelig også gerne fra dig.

TOMME TØNDER BULDRER MEST – MEN VI GØR ALVOR AF SNAKKEN

Vi laver også de lidt mere kreative specialopgaver. For eksempel fik vi lov at lege med indretningen af baren og de dekorative tønder i Philipson Wine i Hørsholm. Det blev både flot og noget helt særligt, så smut endelig forbi i Hørsholm, hvis du vil nyde håndværket – eller bare smage på en god flaske vin for den sags skyld.

Det kan godt være, at tomme tønder buldrer mest – men i Poul Hvitved ApS gør vi alvor af snakken, når vores kunder har brug for at få løst opgaver af særlig karakter.

Vi mestrer en bred vifte af specialer, og du er altid sikret grundig rådgivninggaranti for kvalitet og sans for detaljen

Specialopgaver FAQ

Hvad indebærer specialopgaver hos Poul Hvitved?

Specialopgaver hos Poul Hvitved omfatter unikke og skræddersyede løsninger til kunder, der har specifikke behov eller ønsker, der går ud over de almindelige bygge- og renoveringsprojekter. Disse opgaver kan variere meget og omfatter alt fra usædvanlige konstruktioner til innovative designløsninger.

Hvordan ved jeg, om min opgave kvalificerer sig som en specialopgave?

Hvis du har et projekt, der ikke passer ind i de traditionelle kategorier som tagarbejde, gulvarbejde eller køkkenrenovering, kan det være en specialopgave. For at afgøre, om dit projekt kvalificerer sig som en specialopgave, anbefales det at kontakte Poul Hvitved med en beskrivelse af dit projekt for at drøfte dine behov og muligheder.

Hvordan får jeg et tilbud på en specialopgave fra Poul Hvitved?

For at få et tilbud på en specialopgave fra Poul Hvitved kan du besøge hjemmesiden og udfylde kontaktformularen med dine oplysninger og en detaljeret beskrivelse af det arbejde, du ønsker udført. Alternativt kan du finde kontaktinformationen på hjemmesiden og ringe eller sende en e-mail direkte. Poul Hvitved vil derefter kontakte dig for at drøfte dine behov og give et uforpligtende tilbud.

Hvor lang tid tager det at fuldføre en specialopgave, og hvad koster det?

Varigheden og omkostningerne ved at fuldføre en specialopgave afhænger af flere faktorer, såsom projektets omfang, kompleksitet og eventuelle særlige krav. For at få et skræddersyet og uforpligtende tilbud på din specialopgave kan du kontakte Poul Hvitved med oplysninger om dit projekt. Du finder kontaktinformationen på hjemmesiden.

Hvordan sikrer Poul Hvitved kvalitet og tilfredshed i specialopgaver?

Poul Hvitved prioriterer kvalitet og kundetilfredshed i alle deres projekter, herunder specialopgaver. De arbejder tæt sammen med kunden for at sikre, at alle behov og ønsker bliver imødekommet, og de anvender deres ekspertise og erfaring til at levere holdbare og æstetisk tiltalende løsninger. Du kan læse mere om Poul Hvitveds tilgang til specialopgaver og se eksempler på tidligere projekter på hjemmesiden.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

KONTAKT OS FOR ET TILBUD
PÅ DINE SPECIALOPGAVER

Har du specialopgaver, du skal have løst? Udfyld kontaktformularen, og skriv et par ord om dit projekt – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.