SPECIALOPGAVER – TØMRER- OG SNEDKEROPGAVER

Står du med en udfordring eller en særlig idé, som kræver håndværkssnilde lidt ud over det sædvanlige? Så er du landet det helt rette sted. Poul Hvitved ApS løser nemlig alle former for tømrer- og snedkerarbejde – også specialopgaver.

Læs mere om nogle af vores lidt mere usædvanlige opgaver her på siden, eller kontakt os hvis du selv har en byggeopgave, som kræver særlig teknisk kunnen og sparring

SPECIALOPGAVER – NÅR DU HAR BRUG FOR KVALITET OG KUNNEN

Poul Hvitved ApS er specialister i alle opgaver indenfor tømrer- og snedkerarbejde – uanset hvor store eller små de er. Derfor løser vi selvfølgelig også gerne specialopgaver – og vi elsker udfordringer!

Vi tager altid afsæt i dine ønsker men kommer også gerne med inspiration. Og vi rådgiver dig selvfølgelig, så du er sikret et resultat, der stemmer overens med din oprindelige idé. I Poul Hvitved ApS vil vi være din foretrukne tømrer og snedker, når du har behov for kvalitet og teknisk kunnen.

DET BEHØVER IKKE AT VÆRE SØLLERØD SLOT…

I 1981 skulle den historiske bygning Søllerød Slot renoveres – og det blev Poul Hvitved ApS som blev betroet den særlige opgave at genopbygge indmaden i tårnkonstruktionen. Søllerød Slot blev opført i periode 1740-1743, og opgaven med at renovere tårnet krævede derfor stor teknisk kunnen og viden om 1700-tallets arkitektur.

Vi gennemførte renoveringen ud fra de originale plantegninger, og vi måtte tage al vores faglige erfaring i brug for at sikre, at den nye konstruktion var mage til den oprindelige. Det var en stor og udfordrende opgave – men den blev løst til fuld tilfredshed.

Poul Hvitved ApS løser næsten alle tænkelige specialopgaver – og det behøver ikke at være Søllerød Slot. Har du mere beskedne opgaver, hører vi selvfølgelig også gerne fra dig.

TOMME TØNDER BULDRER MEST – MEN VI GØR ALVOR AF SNAKKEN

Vi laver også de lidt mere kreative specialopgaver. For eksempel fik vi lov at lege med indretningen af baren og de dekorative tønder i Philipson Wine i Hørsholm. Det blev både flot og noget helt særligt, så smut endelig forbi i Hørsholm, hvis du vil nyde håndværket – eller bare smage på en god flaske vin for den sags skyld.

Det kan godt være, at tomme tønder buldrer mest – men i Poul Hvitved ApS gør vi alvor af snakken, når vores kunder har brug for at få løst opgaver af særlig karakter.

Vi mestrer en bred vifte af specialer, og du er altid sikret grundig rådgivninggaranti for kvalitet og sans for detaljen

Indhent et
uforpligtende tilbud

KONTAKT OS FOR ET TILBUD
PÅ DINE SPECIALOPGAVER

Har du specialopgaver, du skal have løst? Udfyld kontaktformularen, og skriv et par ord om dit projekt – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.