• Tømrerarbejde

ALT I TØMRERARBEJDE

Søger du et tilbud på professionelt tømrerarbejde? Så er du landet det rette sted. Poul Hvitved ApS er specialister i renovering og modernisering af privatboliger – men vi udfører også andre tømreropgaver.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde.

TØMRERARBEJDE TIL ALLE BEHOV

Poul Hvitved ApS udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde – fra mindre opgaver som udskiftning af vindueslister til store projekter som tagarbejde.

Som kunde hos os får du altså samlet alle dine behov for professionelt tømrerarbejde hos én og samme virksomhed. Hos Poul Hvitved ApS møder du et dedikeret hold af specialister, der arbejder for at imødekomme dine behov – uanset hvor store eller små de er. Vi klarer alt fra specialopgaver til helt almindeligt tømrerarbejde.

TØMRERARBEJDE – DÉT TILBYDER VI

I Poul Hvitved forener vi stolte håndværkstraditioner med moderne metoder og materialer. Det betyder, at du altid er garanteret gennemafprøvede løsninger, som lever op til alle gældende krav – og som ikke mindst lever op til dine krav.

Vi er nemlig en virksomhed med vores kunder i centrum. Det betyder blandt andet, at klar kommunikation og tryghed er selvfølger. Vi er desuden medlem af en række relevante organisationer – blandt andet Byg Garanti. Det er din garanti for et trygt og tillidsvækkende håndværk med kvaliteten i højsædet.

Samtidig udfører vi en bred vifte af løsninger. Vi tilbyder blandt andet følgende opgaver inden for tømrerarbejde:

Vi kan med andre ord tilbyde alle former for tømrer- og snedkerarbejde – men vi udfører også andre opgaver. Læs mere

RÅDGIVNING OM DINE PROJEKTER – MED AFSÆT I DINE VISIONER OG VIRKELIGHED

I Poul Hvitved ApS mener vi, at grundig rådgivning og samarbejde med kunden er grundlaget for succesfulde projekter.

Derfor starter ethvert samarbejde altid med en samtale med dig. Her hører vi om dine ønsker og idéer til dit konkrete projekt. Har du for eksempel gjort dig nogle særlige forestillinger om visuelt udtryk eller bestemte materialer?

Vi kommer selvfølgelig gerne med inspiration – men dine ønsker er altid i centrum. Når vi kender til dine visioner, fører vi dem ud i virkeligheden – og vi står altid klar med professionel sparring og rådgivning gennem hele projektet.

Når vi har skabt os et overblik over dine ønsker, sammensætter vi et konkurrencedygtigt tilbud. Vi sætter en ære i at give vores kunder det fulde overblik over byggeprojekter – både økonomisk og tidsmæssigt. Derfor bestræber vi os altid på at give dig et tilbud, der svarer til den pris, der står på den endelige regning. Og vi leverer selvfølgelig til den lovede tid.

Du behøver altså hverken frygte for økonomiske eller tidsmæssige overraskelse, når du vælger Poul Hvitved ApS til at udføre tømrerarbejde for dig.

TØMRERARBEJDE TIL ALLE BEHOV

Hos Poul Hvidtfelt ApS bliver du mødt af et moderne familieejet tømrerfirma, som forener stolte håndværkstraditioner med den nyeste viden om metoder og materialer. Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er specialiseret i at varetage en lang række tømreropgaver herunder renovering af boliger, tagarbejde samt klassisk snedkerarbejde. Hvad end du har behov for at få hjælp til en større renovation af din ejendom eller ‘blot’ til opsætning af et mindre redskabsskur i haven, kan vores dygtige team af medarbejdere med sikkerhed hjælpe dig.

Udover at udføre tømrer- og snedkerarbejde af højeste kvalitet er din tryghed også et centralt fokus, når du vælger Poul Hvidtfelt ApS til at varetage dit næste tømrerprojekt. Vi er stærkt fokuseret på at give dig en behagelig oplevelse, og derfor er klar og gennemsigtig kommunikation en selvfølge hos os. Du kan trygt stole på, at vi altid holder, hvad vi lover hvad angår pris, kvalitet og deadlines. Det betyder også, at du altid har mulighed for at indhente et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde fra os, før vi påbegynder samarbejdet. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser og dyre misforståelser, når du bruger vores tømrerfirma som samarbejdspartner. 

Se udtalelser og anbefalinger fra vores kunder. 

Indhent et
uforpligtende tilbud

KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ TØMRERARBEJDE

Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud på tømrerarbejde?

Kontakt os allerede i dag så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din forespørgsel. Du kan ringe til os på telefon 45 82 01 15, sende en mail til info@poulhvitved.dk eller benytte vores kontaktformular.