• Tømrer Nordsjælland

Tømrer Nordsjælland 
kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerarbejde

Søger du en tømrer i Nordsjælland? Poul Hvitved ApS er din lokale tømrer og snedker. Vi har holdt til i Birkerød siden 1993, og gennem årene har vi løst opgaver i høj kvalitet for vores kunder i lokalområdet og resten af det nordsjællandske.

Vil du have et uforpligtende tilbud på tømrer- eller snedkerarbejde, så ring til os på 45 82 01 15 , eller skriv til os i kontaktformularen ↓

Tømreropgaver fra gulv til loft

Poul Hvitved ApS er specialiseret i bygge- og renoveringsopgaver i private hjem, og vi udfører alle slags tømrer- og snedkerarbejde – både de små og beskedne og de store og besværlige.

Vi tilbyder følgende specialer:

Du kan altså få løst alle tømreropgaver, når du vælger Poul Hvitved ApS som din foretrukne tømrer i Nordsjælland.

Garanti for kvalitet

Det er en stor investering af skulle bygge om eller renovere, og derfor er det vigtigt, at du får fuld valuta for pengene – og at du ikke opdager skjulte fejl, når entreprisen er færdig.

Som kunde hos Poul Hvitved ApS behøver du dog ikke frygte ubehagelige overraskelser. Vi er desuden medlem af Byg Garanti, og du er derfor sikret mod fejl og mangler, når vi står for din entreprise.

Gennem vores medlemskab af Byg Garanti får du følgende fordele:

  • Dækning af fejl og mangler med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag
  • Garanti i op til tre år for synlige fejl
  • Garanti i op til ti år for skjulte fejl og mangler

Vores kunders tilfredshed i centrum, og derfor behøver du ikke at ligge vågen om natten af frygt for fejl, når du vælger Poul Hvitved ApS som din foretrukne tømrer i Nordsjælland..

Din lokale tømrer i Nordsjælland

Poul Hvitved ApS er et tømrer- og snedkerfirma med rødderne dybt forankret i stolte håndværkstraditioner. Virksomheden blev grundlagt af Poul Hvitved i 1979 og blev i 2001 overtaget af sønnerne Søren og Jesper. Sammen har de to brødre videreført faderens tradition for kvalitet, kundeservice og klar kommunikation.

Gennem årene har vi løbende ajourført såvel vores metoder som vores materialer, og Poul Hvitved ApS er i dag et moderne tømrerfirma med omkring 20 dygtige, faglærte medarbejdere.

Vores håndværkere har dansk svendebrev og taler dansk. Du kan derfor let kommunikere med håndværkerne om opgaverne uden misforståelser.

Og så kender vi Nordsjælland. Med vores placering i det centrale Nordsjælland er vi et geografisk epicenter for kunder i hele Nordsjælland med behov for kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerarbejde. 

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud

Er du på udkig efter en tømrer Nordsjælland, der tager dine ønsker seriøst – og arbejder derefter?

Kontakt Poul Hvitved ApS allerede i dag ved at ringe på 45 82 01 15 eller skrive til os i kontaktformularen her på siden.