• Tømrer Nordsjælland

Tømrer Nordsjælland –
kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerarbejde

Søger du en tømrer i Nordsjælland? Poul Hvitved ApS er din lokale tømrer og snedker. Vi har holdt til i Birkerød siden 1993, og gennem årene har vi løst opgaver i høj kvalitet for vores kunder i lokalområdet og resten af det nordsjællandske.

Vil du have et uforpligtende tilbud på tømrer- eller snedkerarbejde, så ring til os på 45 82 01 15 , eller skriv til os i kontaktformularen ↓

Poul Hvitved – din lokale tømrer i Nordsjælland

Poul Hvitved ApS er et tømrer- og snedkerfirma med rødderne dybt forankret i stolte håndværkstraditioner. Virksomheden blev grundlagt af Poul Hvitved i Blovstrød i 1979 men rykkede i 1993 til nye lokaler i Birkerød.

I 2001 overtog sønnerne Søren og Jesper virksomheden, og sammen har de to brødre videreført faderens tradition for kvalitet, kundeservice og klar kommunikation. Gennem årene har vi løbende ajourført såvel vores metoder som vores materialer, og Poul Hvitved ApS er i dag et moderne tømrerfirma med omkring 20 dygtige, faglærte medarbejdere.

Fælles for alle medarbejdere i Poul Hvitved ApS er deres målsætning om at tilbyde dig en kompromisløs kvalitet og personlig rådgivning, der sikrer fuld gennemsigtighed gennem hele dit bygge- eller renoveringsprojekt – hvad end du blot skal have udskiftet vindueslister, eller du skal have skiftet hele taget på dit hus.

Og så kender vi Nordsjælland. Med vores placering i det centrale Nordsjælland er vi et geografisk epicenter for kunder i hele Nordsjælland med behov for kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerarbejde. Vi er derfor et sikkert valg, når du skal bruge en lokal tømrer i Nordsjælland.

Tømrer Nordsjælland – tømreropgaver fra gulv til loft

Poul Hvitved ApS er specialiseret i bygge- og renoveringsopgaver i private hjem, og vi udfører alle slags tømrer- og snedkerarbejde – både de små og beskedne og de store og besværlige.

Vi har 20 års erfaring med tagrenovering, tagreparation og nyt tag, ligesom vi har erfaring og ekspertise inden for en lang række af andre bygge- og renoveringsopgaver – både indendørs og udendørs.

Vi tilbyder følgende specialer:

 • Tagarbejde
 • Vinduer og døre
 • Om- og tilbygning
 • Gulve
 • Lofter
 • Køkken
 • Skur, garage og terrasse
 • Specialopgaver
 • Service og vedligehold

Du kan altså få løst alle tømreropgaver, når du vælger Poul Hvitved ApS som din foretrukne tømrer i Nordsjælland.

 

tømrer nordsjælland byg garanti

Få garanti for kvalitet
hos Poul Hvitved ApS

Det er en tillidssag at overlade sine bygge- og renoveringsprojekter i hænderne på en entreprenør – især hvis det er en større opgave som tagarbejde, montering af nyt køkken eller om- og tilbygning.

Din hus er dit hjem, og det er alfa og omega, at du føler dig godt tilpas inden for hjemmets fire vægge – at indeklimaet er sundt, at det ikke trækker ind ad døre og vinduer, og at tag og lofter holder tæt. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilke entreprenør du vælger, når du har behov for en tømrer i Nordsjælland.

Men byg og renovering er ikke kun et spørgsmål om komfort. Det er måske i endnu højere grad et spørgsmål om økonomi. Det er en stor investering af skulle bygge om eller renovere, og derfor er det vigtigt, at du får fuld valuta for pengene – og at du ikke opdager skjulte fejl, efter entreprisen er færdig.

Som kunde hos Poul Hvitved ApS behøver du dog ikke frygte for ubehagelige overraskelser. Først og fremmest er vi en virksomhed, der har vores kunders tilfredshed i centrum. Vi er desuden medlem af Byg Garanti, og du er derfor sikret mod fejl og mangler, når vi står for din entreprise.

Gennem vores medlemskab af Byg Garanti får du følgende fordele:

 • Dækning af fejl og mangler med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag
 • Garanti i op til tre år for synlige fejl
 • Garanti i op til ti år for skjulte fejl og mangler

Du behøver derfor ikke at ligge vågen om natten af frygt for fejl, når du vælger Poul Hvitved ApS som din foretrukne tømrer i Nordsjælland.

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud

Er du på udkig efter en tømrer Nordsjælland, der tager dine ønsker seriøst – og arbejder derefter?

Kontakt Poul Hvitved ApS allerede i dag ved at ringe på 45 82 01 15 eller skrive til os i kontaktformularen →