• Tømrer Nordsjælland

Tømrer Nordsjælland 
kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerarbejde

Poul Hvitved er din tømrer i Nordsjælland og udfører alle former for professionelt tømrerarbejde. Vi har haft hovedsæde i Birkerød siden 1993, hvorfra vi gennem årene har vi løst opgaver i høj kvalitet for vores kunder i lokalområdet og resten af det nordsjællandske.

Har du brug for professionel hjælp til tømrer- eller snedkerarbejde, kan du få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Ring til os på 45 82 01 15 , eller skriv til os i kontaktformularen ↓

Tømreropgaver fra gulv til loft

Hos Poul Hvitved er vi specialiseret i bygge- og renoveringsopgaver i private hjem. Vi udfører alle typer opgaver – både de små og beskedne og store mere omfattende. Alle vores ansatte er faguddannet og har derfor de rette kompetencer, uanset hvad der skal laves. Vores mange år i branchen gør, at vi er blevet specialister i de fleste tømreropgaver.

Vi tilbyder følgende specialer:

Står din specifikke opgave ikke på listen, skal du ikke tøve med at give os et kald. Vi har erfaring med alle opgaver.

Garanti for kvalitet

Det er en stor investering af skulle bygge om eller renovere, og derfor er det vigtigt, at du får fuld valuta for pengene – og at du ikke opdager skjulte fejl, når entreprisen er færdig.

Som kunde hos Poul Hvitved ApS behøver du dog ikke frygte ubehagelige overraskelser. Vi er desuden medlem af Byg Garanti, og du er derfor sikret mod fejl og mangler, når vi står for din entreprise.

Gennem vores medlemskab af Byg Garanti får du følgende fordele:

  • Dækning af fejl og mangler med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag
  • Garanti i op til tre år for synlige fejl
  • Garanti i op til ti år for skjulte fejl og mangler

Vores kunders tilfredshed i centrum, og derfor behøver du ikke at ligge vågen om natten af frygt for fejl, når du vælger Poul Hvitved ApS som din foretrukne tømrer i Nordsjælland..

Din lokale tømrer i Nordsjælland

Poul Hvitved ApS er et tømrer- og snedkerfirma med rødderne dybt forankret i stolte håndværkstraditioner. Virksomheden blev grundlagt af Poul Hvitved i 1979 og blev i 2001 overtaget af sønnerne Søren og Jesper. Sammen har de to brødre videreført faderens tradition for; kvalitet, kundeservice og klar kommunikation.

Gennem årene har vi løbende ajourført såvel vores metoder som vores materialer, og Poul Hvitved ApS er i dag et moderne tømrerfirma med omkring 20 dygtige, faglærte medarbejdere.

Kommunikation i fokus

Og netop kommunikationen er i højsædet hos Poul Hvitved. Vores håndværkere har dansk svendebrev og taler dansk. Du kan derfor let kommunikere med håndværkerne om opgaverne uden misforståelser. 

Derudover er vi, med vores placering i det centrale Nordsjælland, et geografisk kernepunkt for kunder i hele Nordsjælland, der har behov for kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerarbejde. Fra Hillerød til Gentofte og Hellerup - ingen opgave er for stor eller lille for Poul Hvitved ApS.

Derfor skal du vælge Poul Hvitved

Hos Poul Hvitved har vi tilsammen over 40 års erfaring som snedker og tømrer i Nordsjælland. Udover at vi er kendetegnet ved en høj faglighed, er du altid garanteret søde og imødekommende håndværkere. Vi ved, at en del af din oplevelse også er, at du føler dig i trygge hænder. Vi tager dig derfor i hånden fra start til slut, så du altid ved, hvad der foregår og er med inde over beslutningerne. 

Vores fineste opgave er, at du sidder tilbage med et fejlfrit resultat og en god serviceoplevelse rigere.

Både store og små opgaver
Hos Poul Hvitved er ingen opgaver for store eller for små til os. Vi udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver, så uanset om du skal have lavet din terrasse, speciallavet en  radiatorskjuler eller lagt nyt tag, tager vi opgaven. 

Vores høje faglighed er din garanti for et kvalitetssikret resultat
Hos Poul Hvitved skinner vores faglige stolthed altid igennem. Vi er stolte af vores håndværk og arbejder derfor med et mål om at levere stabilt resultat – hver gang. 

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Kontakt os for et tilbud

Er du på udkig efter en tømrer Nordsjælland, der tager dine ønsker seriøst – og arbejder derefter?

Kontakt Poul Hvitved ApS allerede i dag ved at ringe på 45 82 01 15 eller skrive til os i kontaktformularen her på siden.