• Tømrer Hillerød

Tømrer Hillerød
- 40 år med godt håndværk

Står du og mangler en tømrer i Hillerød? Så er Poul Hvitved ApS dit sikre valg - med garanti for kompromisløs kvalitet og personlig rådgivning i hele byggeprocessen. Vi har mere end 40 års tømrererfaring med speciale i tagarbejde, privatboliger og med mulighed for totalentreprise. 

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på tømrer- og snedkerarbejde. Ring på 45 82 01 15 eller brug kontaktformularen herunder.

Vi tilbyder

I Poul Hvitved ApS er vi specialiserede i tømrer-, bygge- og renoveringsopgaver i private boliger, og ingen opgave er for stor eller lille til os. 

Vi løser alle typer tømreropgaver for dig, og med mere end 40 år i branchen har vi stor erfaring og ekspertise. Vores arbejde udføres med stor omhu og sans for detaljen

Vi tilbyder en bred palette af tømrerarbejde: 

Søger du en leverandør i totalentreprise, kan vi i Poul Hvitved ApS også løse dén opgave. Vi har mange års erfaring med totalentreprise og sørger for et godt overblik i hele byggeprocessen.

Hos os er du godt dækket ind

Når du vælger Poul Hvitved ApS, er du godt dækket ind, hvis der skulle opstå fejl og mangler i forbindelse med både store og små projekter. Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, og det giver dig en række fordele:

  • Du får dækket fejl og mangler for op til 150.000 kroner (inkl. moms)
  • Garanti i op til tre år for synlige fejl
  • Garanti op til 10 år for skjulte fejl og mangler

Derfor kan du trygt vælge os som dit foretrukne tømrerfirma i Hillerød.

 

Kompetent rådgivning og konkurrencedygtige priser

Som kunde er dine ønsker og ideer altid i centrum, og vi står klar med professionel rådgivning om materialer og metoder, så du får det allerbedste resultat. 

Når du modtager et tilbud fra Poul Hvitved ApS, kan du være sikker på, at det er grundigt og detaljeret udformet og til en konkurrencedygtig pris. Vi sætter stor ære i at gøre det tydeligt, hvad opgaven omfatter af både tid, logistik og penge, så både du og vi undgår dyre misforståelser og ubehagelige overraskelser. Klar kommunikation og personlig kundekontakt er nøgleord i vores forretning.

Dansk håndværk - og sprog

Alle vores håndværkere har dansk svendebrev og taler dansk. Du har derfor garanti for kvalitetshåndværk og kan let kommunikere med håndværkerne om opgaverne uden misforståelser.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

For at få et uforpligtende tilbud på vores arbejde, skal du ringe på telefon 45 82 01 15 eller send en besked via vores kontakformular her på siden.

Poul Hvitved ApS er centralt placeret i Nordsjælland, tæt på Hillerød og lokalkendte i hele området.