• Om os - Poul Hvitved

Et moderne tømrerfirma med stolte traditioner

Poul Hvitved ApS er et moderne tømrerfirma, der forener stolte håndværkstraditioner med den nyeste viden om metoder og materialer. I firmaet bliver du mødt af Jesper Hvitved, som driver firmaet sammen med en stab af dygtige og dedikerede medarbejdere.

Fælles for alle i firmaet er en målsætning om at tilbyde dig tømrer- og snedkerarbejde i højeste kvalitet – og med dine ønsker i centrum. Som kunde hos Poul Hvitved ApS er du altid sikret en løsning, der lever op til dine forventninger.

Vi holder til i Allerød, men vi tilbyder tømrer- og snedkerarbejde til hele Nordsjælland. Læs mere om et udpluk af vores områder her.

Undgå overraskelser og dyre misforståelser

Hos Poul Hvitved ApS holder vi, hvad vi lover – både når det kommer til pris, kvalitet og deadlines. Det betyder, at vi kommer og leverer, som vi har aftalt. Klar kommunikation og tryghed gennem hele byggeprocessen er en selvfølge hos os – både i vores tilbud, vores aftaler og vores samarbejde med dig som kunde.

Alle vores håndværkere er dansk uddannede og taler dansk. Det giver dig sikkerhed for den håndværksmæssige kvalitet og betyder, at du let og ubesværet kan tale med håndværkerne, mens arbejdet er i gang. Du undgår derfor ubehagelige overraskelser og dyre misforståelser, når du bruger vores tømrerfirma som samarbejdspartner.

Skulle du mod al forventning være utilfreds med resultatet, er vi medlem af Byg Garanti. Det sikrer, at du ikke skal bekymre dig om eventuelle fejl i byggeriet. Læs mere om dine fordele ved at vælge et tømrerfirma, der er medlem af Byg Garanti her.

Læs mere om vores proces ↓

Speciale i private boliger

Vi er specialiseret i at modernisere og renovere private boliger. Som dit foretrukne tømrerfirma løser vi alle former for tømreropgaver med høj håndværksmæssig ekspertise og sans for detaljen. Det gælder både små og store opgaver – lige fra omfattende ombygninger og tagrenoveringer til udskiftning af et fodpanel. Hos Poul Hvitved ApS er kvaliteten altid i centrum – uanset opgavens omfang.

Skal du have løst en byggeopgave, som er lidt udover det sædvanlige, tager vi os også gerne af udfordrende specialopgaver.

Vi har lagt tag, skiftet vinduer og døre, bygget om og bygget til i mange private boliger i Birkerød og omegn, og vi får mange af vores nye kunder gennem anbefalinger fra eksisterende kunder. Vi udfører også en del opgaver i Allerød, Farum, Holte, Lynge og resten af Nordsjælland. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du skal have løst en opgave i det nordsjællandske.

Tømrerfirma med speciale i tag

Selvom vi har kompetencer inden for alle tømrer- og snedkerfagenes områder, er tagarbejde en af vores absolutte spidskompetencer. Hos Poul Hvitved er vi certificeret Monier Tagpartner og Decra Tagekspert, og vi løser alle former for tagopgaver – fra nyt tag til reparation af det gamle.

> Læs om tagarbejde her, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde til taget.

Som tømrerfirma har vi en langvarig erfaring med tagarbejde og udskiftning af døre og vinduer. Vi tænker altid i energirigtige løsninger og rådgiver dig, så du får en løsning, du og din familie kan glæde jer over i mange år fremover.

Vil du have et uforpligtende tilbud på en opgave? Så skriv til os i kontaktformularen ↓

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Vi samler på tilfredse kunder

Vi lægger stor vægt på, at du som vores kunde får et resultat, der emmer af kvalitetshåndværk og høj faglighed. Samtidig er det vigtigt for os, at du oplever god service, kvalificeret rådgivning og klar kommunikation – naturligvis til konkurrencedygtige priser. Det gælder uanset opgavens størrelse.

Det har vist sig at være en god opskrift på tilfredse kunder. Vi er gennem de sidste år vokset, så vi i dag har ca. 20 dygtige og engagerede medarbejdere i vores tømrerfirma på Tornevangsvej i Birkerød.

> Se hvad nogle af vores kunder siger om os