• Om os - Poul Hvitved

Et moderne tømrerfirma med stolte traditioner

Hos Poul Hvitved ApS ser vi os selv som et moderne tømrerfirma, der forener stolte håndværkstraditioner med den nyeste viden om metoder og materialer. Brødrene Søren og Jesper Hvitved driver firmaet sammen med vores stab af dygtige medarbejdere.

Undgå overraskelser og dyre misforståelser

Hos os holder vi, hvad vi lover, og kommer, som vi har aftalt. Klar kommunikation og tryghed om byggeprocessen er en selvfølge hos os, både i vores tilbud, vores aftaler og vores samarbejde med dig som kunde.

Alle vores håndværkere er dansk uddannede og taler dansk. Det giver dig sikkerhed for den håndværksmæssige kvalitet og betyder, at du let og ubesværet kan tale med håndværkerne, mens arbejdet er i gang. Du undgår overraskelser og dyre misforståelser, når du bruger vores tømrerfirma som samarbejdspartner.

Speciale i private boliger

Vi er specialiseret i at modernisere og renovere private boliger. Vi løser alle former for tømreropgaver som dit foretrukne tømrerfirma med høj håndværksmæssig ekspertise og sans for detaljen. Det gælder alt fra omfattende ombygninger og tagrenovering til udskiftning af et fodpanel. Vi løser også gerne udfordrende specialopgaver.

Vi har lagt tag, skiftet vinduer og døre, bygget om og bygget til mv. i rigtig mange private boliger i Birkerød og omegn, og vi får mange af vores nye kunder gennem anbefalinger fra eksisterende kunder. Vi udfører også en del opgaver i Allerød, Farum, Holte, Lynge og resten af Nordsjælland.

Tømrerfirma
med speciale i tag

Hos Poul Hvitved er vi certificeret Monier Tagpartner og Decra Tagekspert, og vi løser alle former for tagopgaver – fra nyt tag til reparation af det gamle.

> Læs om tagarbejde

Som tømrerfirma har vi en langvarig erfaring med tagarbejde og udskiftning af døre og vinduer. Vi tænker altid i energirigtige løsninger og rådgiver dig, så du får en løsning, du og din familie kan glæde jer over i mange år fremover.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi samler på tilfredse kunder

Vi lægger stor vægt på, at du som vores kunde får et resultat, der emmer af kvalitetshåndværk og høj faglighed. Samtidig er det vigtigt for os, at du oplever god service, kvalificeret rådgivning og klar kommunikation – naturligvis til konkurrencedygtige priser. Det gælder uanset opgavens størrelse.

Det har vist sig at være en god opskrift på tilfredse kunder. Vi er gennem de sidste år vokset, så vi i dag har ca. 20 dygtige og engagerede medarbejdere i vores tømrerfirma på Tornevangsvej i Birkerød.

> Se hvad nogle af vores kunder siger om os