• Nyt skur

Skur til haven

Skab orden og funktionalitet i din have med et nyt skur med hjælp fra Poul Hvitved ApS.
Vi er specialister i at bygge skure, som passer lige til dine behov og giver dig ekstra opbevaringsplads til alt fra cykler til græsslåmaskine til grill. Hvad venter du på?

VI RÅDGIVER, PLANLÆGGER OG BYGGER – FRA IDÉ TIL FÆRDIGT PROJEKT

Poul Hvitved ApS er et moderne tømrer- og snedkerfirma med stolte traditioner for solidt håndværk, grundig rådgivning og kvalitetsbevidst udførsel. Det gør sig naturligvis også gældende, når du kontakter os med et ønske om at få bygget småprojekter i haven.

For os gør det ingenting, om du “blot” ønsker et lille redskabsskur i hjørnet af haven, eller du har større visioner for dine udendørs faciliteter. Vi leverer tømrerarbejde til alle behov – store såvel som små. Og så er vi med dig i hele processen – lige fra den indledende rådgivning og det første uforpligtende tilbud, over selve samarbejdet til aflevering af opgaven.

Som et ekstra kvalitetsstempel kan vi tilbyde dig garanti for kvalitet. Vores arbejde er nemlig omfattet af Byg Garanti, ligesom vi er medlem af Hørsholm Tømrermesterforening og Københavns Tømrerlaug.

Du kan med andre trygt lægge dit byggeprojekt i vores hænder, når du skal skal bygge et nyt skur til din have.

Det skal du overveje, når du vil have et nyt skur

Start med at tænke over, hvad du ønsker at bruge et nyt skur til. Vil du have et praktisk redskabsskur til opbevaring af haveredskaber og maskiner? Eller drømmer du om et hyggeligt haveskur, hvor du kan slappe af og nyde en kop kasse? Måske ønsker du at kombinere begge dele i ét skur?

Det er også vigtigt at overveje størrelsen på skuret. Tag højde for den plads, du har til rådighed i din have og hvor stort skuret skal være for at opfylde dine behov. Tænkt eventuelt også ekstra funktioner og udstyr, som du gerne vil have i skuret. Skal der være en indbygget terrasse eller skal skuret være isoleret?

MEN… du behøver ikke stå alene med dine skurdrømme. Lad Poul Hvitved ApS hjælpe dig med at realisere dem! Vi sidder klar til at give rådgive dig og give dig et uforpligtende tilbud, så vi hurtigst muligt kan tage hånd om dit skurprojekt og sikre, at det bliver en perfekt tilføjelse til din udendørs oase.

Glem ikke regler, når du vil have nyt skur til haven

Selvom det måske ikke virker som et stort indgreb på din ejendom, er byggeprojekter som skur til have også omfattet af visse regler og krav. For eksempel skal du søge byggetilladelse, hvis skuret har et samlet areal på 50 kvadratmeter. Hvis du bor i rækkehus eller klyngehus, er grænsen sat til 20 kvadratmeter. Det er også vigtigt at registrere dit skur i Bygnings- og Boligregistret, når byggeprojektet er færdigt.

Hvis det virker som en jungle af regler, behøver du ikke bekymre dig. Hos Poul Hvitved ApS har vi altid fingeren på pulsen og kender til alle gældende regler og procedurer i branchen. Vi hjælper dig med at få det nødvendige overblik og sikrer, at dit byggeprojekt lever op til alle krav.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Skal vi hjælpe dig med dit skur til haven?

Lad os tage af dit nye skur til haven! Hos Poul Hvitved ApS står vores erfarne håndværkere klar til at bygge det perfekte skur til dig. Vi håndterer hele processen fra planlægning og design til opførelse og færdiggørelse. Med vores ekspertise og kvalitetsmaterialer sikrer vi, at dit skur bliver holdbart, funktionelt og stilfuldt.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et nyt skur, der opfylder dine behov og giver dig en velorganiseret have.