• Lofter

VALG OG MONTERING AF NYT LOFT

Er lofterne i dit hjem ved at være godt slidte – og mere end hvad en gang maling kan klare?

Poul Hvitved har mange års erfaring med alle tømrer- og snedkeropgaver – og montering af nye lofter er ingen undtagelse. Vi kan rådgive dig om valg af nye lofter, så de passer til stilen i resten af dit hus.

Vi tager os af hele processen og sikrer en høj kvalitet og et flot resultat, du kan glæde dig over i mange år. Vi sørger for opsætningen af dine nye lofter – uanset om du vælger et træloft, gipsloft eller lyddæmpende loft.

HAR DU OVERVEJET AT EFTERISOLERE DINE LOFTER?

Mange boligejere har fokus på et lavere energiforbrug – og med god grund. For der er sjovere ting at bruge penge på end el og varme.

Hvis du får efterisoleret lofterne i dit hus, kan du som en tommelfingerregel regne med, at din investering vil betale sig hjem på mindre end 10 år, fordi du får et lavere energiforbrug – og dermed lavere regninger.

En ekstra bonus for dig er, at du med det samme vil kunne mærke, at både indeklima og akustik i dit hjem bliver forbedret. Derudover bidrager en efterisolering af lofterne til en mindre miljøbelastning på grund af det lave energiforbrug.

Der er altså flere gode grunde til at efterisolere dine lofter - læs mere om energistyrelsens anbefalinger.

NYT LOFT - HVAD SKAL DU VÆLGE?

Når det kommer til at vælge et nyt loft, er der mange faktorer at overveje. Hos Poul Hvitved ApS er vi eksperter i at hjælpe dig med at træffe det rette valg, der passer til dine behov og skaber den ønskede atmosfære i dit rum. Lad os guide dig gennem processen og finde det perfekte loft til dig.

DE MEST ALMINDELIG LOFTER

Gipslofter: Gipslofter spænder vidt! Lige fra store plader, der monteres og spartles for at skabe en glat overflade, til mindre plader med synlige samlinger for, at skabe en retrostil. Gipsplader er lavet med papirbeklædning på begge sider, monteret på et træ- eller stålskelet. De kræver minimal vedligeholdelse og holder godt på farve og udseende. Med gipslofter får du både stil og lethed!

Trælofter: Trælofter bliver lavet af trælister eller profilbrædder, enten af nåletræ eller elegant hårdttræ. De er populære i sommerhuse og ældre parcelhuse, hvor de tilføjer en varm og naturlig atmosfære. Det bedste er, at trælofter næsten ikke kræver vedligeholdelse - du skal blot støve dem af en gang imellem og måske udføre nogle små reparationer her og der. 

Pudsede lofter: Pudsede lofter er et klassisk valg, der ofte ses i ældre huse og lejligheder. De er bygget op med brædder, terrakottavæv og pudslag for at skabe en glat overflade. De findes dog sjældent i nye huse på grund af den tidskrævende proces. Hvis man har valgt pudsede lofter, kan der opstår revner, men det er heldigvis nemt at reparere med spartelmasse og forstærkende glasfiberstrimler.

Lyddæmpende pladelofter: Få god akustik med lyddæmpende pladelofter! Vælg mellem materialer som mineraluld, træbeton, gips, kork eller ålegræs. Disse plader hænges op under loftet i et smart skinnesystem. Mineraluldsplader fås i praktiske størrelser som 60 x 60 cm eller 60 x 120 cm, der let kan tilpasses. Træbetonlofter er perfekte til at isolere støj, mens korkplader giver en fantastisk akustik og er lette at installere. Ålegræsplader er ikke blot dekorative, de har også et minimalt klimaaftryk.

Poul Hvitved ApS har ekspertisen til at håndtere alle disse forskellige loftstyper og kan hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til dit rum. Uanset om du ønsker et nyt loft eller opgradering af dit eksisterende, er vi klar til at hjælpe.

Vi tilbyder professionel montering, vedligeholdelse og reparation af lofter, så du kan opnå den ønskede æstetik og funktionalitet. Vores erfarne team står klar til at rådgive dig og assistere med dit loftprojekt. Kontakt os i dag, og lad os skabe det perfekte loft til dig.

VI RÅDGIVER DIG GERNE OM NYT LOFT

Er du i tvivl om, hvilke nye lofter eller efterisolering, du skal vælge til dit hjem?

Vi rådgiver dig gerne og giver gode forslag til, hvad der vil være den mest optimale løsning for dig – vi lytter selvfølgelig også til dig, hvis du har gjort dig nogle særlige tanker.

I Poul Hvitved er vi specialiseret i at modernisere og renovere private boliger, og du er derfor altid sikret en personlig service med kvaliteten i centrum, når du vælger os som din foretrukne leverandør af nye lofter og isolering – og alle andre tømrer- og snedkeropgaver for den sags skyld. Vi har særligt stor erfaring indenfor totalentreprise

Har du spørgsmål, eller vil du have et uforpligtendet tilbud på nye lofter, er du altid velkommen til at kontakte os ↓ 

Lofter FAQ

HVILKE TYPER AF LOFTPROJEKTER TILBYDER POUL HVITVED?

Poul Hvitved tilbyder forskellige typer af loftprojekter, herunder installation af nye lofter, renovering og vedligeholdelse af eksisterende lofter, samt isolering og lydisolering. På hjemmesiden kan du finde information om de forskellige loftprojekter og de materialer, der kan anvendes.

HVORDAN KAN JEG VÆLGE DET RIGTIGE LOFTMATERIALE TIL MIT HJEM?

For at vælge det rigtige loftmateriale til dit hjem er det vigtigt at overveje faktorer som æstetik, vedligeholdelsesbehov, isoleringsevne og budget. Poul Hvitved kan rådgive dig om de forskellige muligheder og hjælpe dig med at finde det bedste materiale, der opfylder dine behov og præferencer. Du kan finde mere information om de forskellige loftmaterialer på hjemmesiden eller kontakte Poul Hvitved for personlig vejledning.

HVORDAN KAN JEG FORBEDRE ISOLERINGEN OG LYDISOLERINGEN I MIT LOFT?

For at forbedre isoleringen og lydisoleringen i dit loft kan Poul Hvitved tilbyde løsninger som at installere isoleringsmateriale og akustiske paneler eller ved at vælge loftmaterialer, der har gode isoleringsegenskaber. Du kan finde mere information om isolering og lydisolering på hjemmesiden eller kontakte Poul Hvitved for at drøfte dine behov.

HVOR LANG TID TAGER DET AT INSTALLERE ELLER RENOVERE ET LOFT, OG HVAD KOSTER DET?

Varigheden og omkostningerne ved at installere eller renovere et loft afhænger af flere faktorer, såsom lofttypen, omfanget af projektet og eventuelle særlige krav. For at få et skræddersyet og uforpligtende tilbud på dit loftprojekt kan du kontakte Poul Hvitved med oplysninger om dit projekt. Du finder kontaktinformationen på hjemmesiden.

HVORDAN FÅR JEG ET TILBUD PÅ ET LOFTPROJEKT FRA POUL HVITVED?

For at få et tilbud på et loftprojekt fra Poul Hvitved kan du besøge hjemmesiden og udfylde kontaktformularen med dine oplysninger og en beskrivelse af det arbejde, du ønsker udført. Alternativt kan du finde kontaktinformationen på hjemmesiden og ringe eller sende en e-mail direkte. Poul Hvitved vil derefter kontakte dig for at drøfte dine behov og give et uforpligtende tilbud.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

SKAL VI MONTERE ET NYT LOFT I DIN BOLIG? KONTAKT OS I DAG

Giv os et kald på telefon 45 82 01 15, send en mail til info@poulhvitved.dk eller benyt vores kontaktformular, hvis du har brug for rådgivning, eller et konkret tilbud på dit nye loft.

Vi kører bl.a. i Birkerød, Farum, Allerød, Holte og det øvrige Nordsjælland.