• Lofter

Nye lofter

Er lofterne i dit hjem ved at være godt slidte – mere end hvad en gang maling kan klare?

Poul Hvitved har mange års erfaring med alle tømrer- og snedkeropgaver – og montering af nye lofter er ingen undtagelse. Vi kan rådgive dig om valg af dine nye lofter, så de passer til stilen i resten af dit hus.

Vi tager os af hele processen og sikrer en høj kvalitet og et flot resultat, du kan glæde dig over i mange år. Vi sørger for opsætningen af dine nye lofter – uanset om du vælger trælofter, gipslofter eller lyddæmpende lofter.

Har du overvejet at efterisolere dine lofter?

Mange boligejere har fokus på et lavere energiforbrug – og med god grund. For der er mange sjovere ting at bruge penge på end el og varme.

Hvis du får efterisoleret lofterne i dit hus, kan du som en tommelfingerregel regne med, at din investering vil betale sig hjem på mindre end 10 år, fordi du får et lavere energiforbrug – og dermed lavere regninger.

En ekstra bonus for dig er, at du med det samme vil kunne mærke, at både indeklima og akustik i dit hjem bliver forbedret. Og så bidrager en efterisolering af lofterne til en mindre miljøbelastning på grund af det lave energiforbrug.

Der er altså flere gode grunde til at efterisolere dine lofter.

VI RÅDGIVER DIG GERNE OM NYE LOFTER

Er du er i tvivl om, hvilke nye lofter eller efterisolering, du skal vælge til dit hjem?

Vi rådgiver dig gerne og giver gode forslag til, hvad der vil være den mest optimale løsning for dig – men vi lytter selvfølgelig også til dig, hvis du har gjort dig nogle særlige tanker.

I Poul Hvitved er vi specialiseret i at modernisere og renovere private boliger, og du er derfor altid sikret en personlig service med kvaliteten i centrum, når du vælger os som din foretrukne leverandør af nye lofter og isolering – og alle andre tømrer- og snedkeropgaver for den sags skyld.

Har du spørgsmål, eller vil du have et uforpligtendet tilbud på nye lofter, er du altid velkommen til at kontakte os ↓ 

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os

Giv os et ring eller send en besked, hvis du har brug for rådgivning, eller et konkret tilbud på dit nye loft. Vi kører bl.a. i Birkerød, Farum, Allerød, Holte og det øvrige Nordsjælland.