• Sans for detaljen

Hos Poul Hvitved ApS går vi ind for kvalitetshåndværk

Det er en tillidssag at overlade bygge- og renoveringsprojekter i dit hjem til andre.

Først og fremmest er dit hjem din base og centrum for dit liv. Her skal du føle dig godt tilpas i de fysiske rammer. Derfor er det alfa og omega, at der er kælet for alle detaljerne i din bolig.

Tømrer- og snedkerarbejde er dog ikke kun et spørgsmål om æstetik – men i høj grad også økonomi. Det er en investering af bygge til, bygge om eller renovere, og hvis noget ikke lever op til dine forventninger, kan det blive en unødvendigt dyr fornøjelse. Derfor går vi hos Poul Hvitved ApS op i detaljerne og den sidste finish, der gør hele forskellen. Og vi holder af udfordringer, der kræver, at vi strækker vores faglighed til det yderste.​ Dermed er du altid sikret, at der er match mellem dine visioner og virkeligheden – også i forbindelse med de mere krævende opgaver.

Her på siden lægger vi løbende billeder, op der viser, hvad vi mener med sans for detaljen. Tjek også vores side på facebook, hvis du vil holde dig ajour med vores projekter.

Der er kælet for den sidste finish

Det er måske ikke noget You Tube-hit, men i videoen her har vi filmet et af vores færdige tagprojekter. Så kan du se, hvad vi mener, når vi siger, at vi kæler for detaljerne.

Billedgalleri - med sans for detaljen

Her kan du se et lille udvalg af de projekter, vi har udført for vores kunder. Som du kan se på billederne, udfører vi meget tagarbejde – men vi tilbyder en bred vifte af andre specialer både indvendigt og udvendigt i boligen.

Du kan derfor roligt kontakte os, uanset om du ønsker at give din stue fornyet liv med nye gulve, du drømmer om nyt køkken, eller du vil have udskiftet vinduer og døre for at forbedre dit indeklima og sænke dit energiforbrug.

Uanset hvad er du som kunde hos Poul Hvitved ApS altid sikret den samme sans for detaljen.

Læs mere om specialer her, eller skriv til i kontaktformularen ↓ hvis du vil have et uforpligtende tilbud på tømrer- og snedkerarbejde eller totalentreprise med sans for detaljen.

Indhent et uforpligtende tilbud