• Rådgivning

Kompetent rådgivning

Når du kontakter Poul Hvitved ApS med behov for en professionel byggeløsning, er du altid sikret grundig rådgivning. Sammen tager vi en snak om dine krav og ønsker til løsningen – og med udgangspunkt i vores mangeårige erfaring og viden om de nyeste metoder og materialer sammensætter vi en skræddersyet løsning. Det er en helt naturlig del af vores gode service.

Skal vi tage en snak om dit næste bygge- eller renoveringsprojekt? Udfyld kontaktformularen og skriv et par ord om din opgave – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

VI HJÆLPER DIG MED AT SE MULIGHEDER

Det kan virke uoverskueligt at få overblik, når man skal bygge eller renovere. Hvilke materialer skal du for eksempel vælge? Hvordan får du mest muligt ud af materialerne? Hvordan ændrer projektet på det visuelle udtryk i dit hjem?

Vi hjælper dig med at finde de optimale løsninger – uanset om du skal have lavet nyt køkken, nye lofter eller have renoveret dit tag. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at se muligheder, så du får mest muligt ud af dit byggeprojekt.

Det er så ærgerligt først bagefter at opdage, at man kunne have brugt det nye tag til at få et nyt spændende lysindfald i hjemmet eller de nye vinduer til at lægge radiatoren i gulvet og få fri adgang til haven.

Når du samarbejder med Poul Hvitved ApS, behøver du ikke frygte for, at du først får de rigtig gode idéer, når projektet allerede er i mål. Vi hjælper dig med at se muligheder, inden vi går i gang – og vi rådgiver dig fra start til slut.

ENERGIRIGTIGE LØSNINGER – TIL GAVN FOR MILJØ OG DIN ØKONOMI

Det skal kunne betale sig at bygge om eller renovere. Derfor tænker vi altid i energirigtige løsninger, når vi bygger for dig. Det kan være med til at give dig besparelser på din energiregning – til gavn for både miljøet og din økonomi.

Det er en investering at kaste sig ud i et bygge- eller renoveringsprojekt. Og den investering skal kunne betale sig i det lange løb.

Som kunde hos Poul Hvitved ApS er du altid sikret en optimal løsning – energimæssigt og økonomisk såvel som æstetisk. Vi bygger med omtanke for miljøet og din økonomi – uden at gå på kompromis med dine ønsker og det visuelle udtryk og æstetikken.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Kontakt os for rådgivning og tilbud

Ring på 45 82 01 15, eller skriv til os → så hjælper vi dig med at finde de gode løsninger, der passer til både boligen og økonomien.

Læs mere om nogle af de områder vi arbejder i.