• Garage

    Garage og carport

Beskyt din bil med stil ved at tilføje en ny garage eller en ny carport til din ejendom. Hos Poul Hvitved ApS tilbyder vi skræddersyede løsninger, der ikke kun giver din bil et tag over hovedet, men også tilføjet funktionalitet og æstetik til din ejendom.

Giv din bil tag over hovedet

Med en garage eller carport kan du give din bil det tag over hovedet, den fortjener. Uanset om solen skinner på fuld skrue, om det står ned i stænger eller om Snemand Frost kigger forbi, vil din bil være beskyttet og klar til brug. Du slipper for at bekymre dig om vejrforholdene og de skader, forholdene kan forårsage din bil med en ny garage eller en ny carport.

En garage eller carport giver dig også mulighed for at opbevare din bil tættere på dig hjem, så du ikke skal slæbe dine indkøb med for lang afstand. Hos Poul Hvitved ApS tilbyder vi totalentreprise, og har håndværkere som er uddannet murer, malere, tømrer og meget mere.

Hvad er forskellen på en ny garage og en ny carport?

En garage og en carport er begge designet til at beskytte din bil mod det danske vejr, men derudover er forskellen stor:

Garage

En garage er en bygning eller struktur, som normalt er lukket med vægge, tag og en port eller dør, som giver bilen fuld beskyttelse mod vejrets elementer samt ekstra sikkerhed og privatliv. En garage kan være tilknyttet eller adskilt fra dit hjem og kan have plads til en eller flere biler – afhængigt at størrelsen.

Carport

En carport er en åben struktur, der typisk består af et tag understøttet af søjler. Det giver beskyttelse med sol, regn, sne og andre vejrforhold, men det mangler de lukkede vægge og døre, som en garage har. En carport giver primært overdækning til køretøjer, hvilket gør det nemt at parkere og få adgang til bilen uden at være fuldstændig lukket inde. Carporte kan være fritstående strukturer eller tilknyttet dit hjem eller anden bygning.

Garage med skur – plads til både bil og værktøj

Få det bedste af begge verdener med en garage med skur! En garage med skur giver dig muligheden for at organisere alt dit værktøj, samtidig med at du giver din bil tag over hovedet. Hos Poul Hvitved ApS kan vi hjælpe dig med at bygge en rummelig garage, som giver dig nok plads til at parkere din bil sikkert i ly for vind og vejr. Og med plads til at opbevare dit værktøj og udstyr. Uanset om du er en entusiastisk ‘gør-det-selv’ eller bare har brug for ekstra opbevaringsplads, kan vi hjælpe dig med at bygge nøjagtig den garage med skur, som du ønsker dig.

Ønsker du slet ikke en garage, men et skur? Bare rolig, vi gør os også inden for skure. Vi bygger vores skure med stolthed, så du kan organisere din have.

Skab ekstra opbevaringsplads med en carport med skur

Ønsker du en lidt mere overskuelig løsning, som stadig giver din bil tag over hovedet, men med mulighed for opbevaring? Bare rolig, vi bygger også carport med skur! Udnyt din udendørs plads optimalt ved at tilføje en carport med et praktisk skur. Her får du ikke kun beskyttelse til din bil, men også ekstra opbevaringsplads til alt det, du ikke har plads til inde i huset.

Uanset om det er haveredskaber, cykler, havemøbler eller et ekstra køleskab, giver vi dig muligheden for at få en carport med skur, så du kan organisere og opbevare dine ejendele på en effektiv måde. Skab ekstra opbevaringsplads og hold dine ting sikre og tørre med Poul Hvitved Aps’ hjælp – vi planlægger og designer til at opføre og færdiggør gerne en ny carport med skur til dig!

Indhent et
uforpligtende tilbud

Få råd og vejledning hos Poul Hvitved ApS

Hos Poul Hvitved ApS står vores erfarne team klar til at rådgive og vejlede dig i valget mellem en ny garage eller en ny carport. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dine behov, din stil og dit budget.

Vi kan stå for alt fra rådgivning til planlægning til udførelse, du skal blot kontakte os, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Vi vil mere end gerne give din bil et tag over hovedet og eventuelt med opbevaringsplads.