• Garage

    Garage og carport

Beskyt din bil ved at bygge en flot garage eller carport til. Hos Poul Hvitved ApS tilbyder vi skræddersyede løsninger, der ikke kun beskytter din bil mod vind og vejr, men som ogsp tilføjer funktionalitet og æstetik til din ejendom.

Giv din bil tag over hovedet

Med en garage eller carport kan du beskytte din bil uanset vejret. Din bil vil være klar til brug og du slipper for bekymringer om vejrforhold og ventuelle skader forårsaget af vejret.

En garage eller carport giver dig også mulighed for at parkere din bil tættere på dit. Hos Poul Hvitved ApS tilbyder vi totalentrepriser, og har faglærte håndværkere, f.eks. murer, malere, tømrer m.fl.

Hvad er forskellen på en ny garage og en ny carport?

En garage og en carport er begge designet til at beskytte din bil mod det danske vejr, men derudover er forskellen stor:

Garage

En garage er en bygning eller struktur, som normalt er lukket med vægge, tag og en port eller dør, som giver bilen fuld beskyttelse mod vejrets elementer samt ekstra sikkerhed og privatliv. En garage kan være tilknyttet eller adskilt fra dit hjem og kan have plads til en eller flere biler – afhængigt at størrelsen.

Carport

En carport er en åben struktur, der typisk består af et tag understøttet af søjler. En carport yder beskyttelse mod sol, regn, sne og andre vejrforhold, men den har ikke de lukkede vægge og døre, som en garage har. Det er nemt at parkere i en carport og få adgang til bilen, som ikke er lukket inde. Carporte kan være fritstående strukturer eller tilknyttet dit hjem eller anden bygning.

Garage med skur – plads til både bil og værktøj

Få det bedste af begge verdener med en garage med skur! En garage med skur giver dig mulighed for at organisere dit værktøj, samtidig med at du beskytter din bil. Hos Poul Hvitved ApS kan vi hjælpe dig med at bygge en rummelig garage, som giver dig plads til både din bil og til opbevaring af dit værktøj og udstyr. Uanset behovet, kan vi hjælpe dig med at bygge nøjagtig den garage med skur, som du ønsker dig.

Ønsker du slet ikke en garage, men et skur? Vi bygger gerne dit skur, så det matcher lige nøjagtigt dit behov.

Skab ekstra opbevaringsplads med en carport med skur

Ønsker du en lidt lettere løsning, som både yder din bil beskyttelse mod vind og vejr, og som giver mulighed for opbevaring af noget af, af det, du ikke har plads til inde i huset? de giver din bil tag over hovedet, men med mulighed for opbevaring af noget af det, du ikke har plads til inde i huset? Vi bygger også gerne en carport med et praktisk skur, så du udnytter din udendørs plads optimalt. 

Uanset om det er haveredskaber, cykler, havemøbler eller et ekstra køleskab, giver vi dig muligheden for at få en carport med skur, så du kan organisere og opbevare dine ejendele på en effektiv måde. Poul Hvitved Aps assisterer dig gerne med planlægningen og ideer til at opføre og færdiggøre en ny carport med skur.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Få råd og vejledning hos Poul Hvitved ApS

Hos Poul Hvitved ApS står vores erfarne team klar til at rådgive og vejlede dig i valget mellem en ny garage eller en ny carport. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dine behov, din stil og dit budget.

Vi kan stå for alt lige fra rådgivning til planlægning til udførelse, du skal blot kontakte os, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud.