• Køkken

Nyt køkken

Drømmer du om et nyt køkken? Og leder du efter et kompetent firma i Nordsjælland, der kan hjælpe dig med at gøre køkkendrøm til drømmekøkken? Hos Poul Hvitved ApS er køkkener et af vores specialer, og vi hjælper dig gerne med at gøre dine visioner til virkelighed. Vores stilfulde, fine og helstøbte køkkenløsninger gør det muligt for dig at vælge dit drømmekøkken, som du altid vil være tilfreds med.

Har du et lille køkken til rådighed og har du ingen ide til, hvordan du gør det mere funktionelt? Eller har du et stort køkken, og mangler du inspiration til, hvordan rummet kan udnyttes på bedst mulig måde? Uanset hvad din situation er, sørger vi for, at du får den rådgivning og hjælp, som du har brug for med indretningen af et nyt køkken.

Nyt køkken eller køkkenrenovering?

Skal du have helt nyt køkken med ombygning og en nyindretning af rummet? Eller har du blot brug for nogle små ændringer og renovering af dit nuværende køkken?

Uanset om du ønsker renovering af dit køkken eller et helt nyt af slagsen, er du altid sikret en skræddersyet løsning hos Poul Hvitved. Vi har ekspertisen til at hjælpe dig, ligesom du altid er garanteret klar kommunikation og tryghed gennem hele byggeprocessen.

Vi måler op til dit nye køkken

Vi har stor erfaring med ombygninger, og vi monterer alle typer af køkkener – ALNO, HTH, Svane, Aubo, Kvik og Tvis. Vi kommer gerne ud for at måle op til dit køkken, så du er sikker på, at alle elementerne passer.

Er tankerne flydende eller er du ikke helt sikker på, at dine ideer kan blive til virkelighed? Det skal du ikke bekymre dig om. Vi tilbyder dig kreative og inspirerende indretningsforslag, så du ikke skal stå tomhændet på grund af mangel på passende ideer til dit nye køkken. Poul Hvitved hjælper dig gerne med gode råd, så du får lige netop det køkken, du ønsker dig.

Poul Hvitved hjælper dig gerne med gode råd, så du får lige netop det køkken, du ønsker dig.

Skal dit køkken friskes op?

Køkkenet er et af boligens mest brugte rum – og ikke bare på grund af rummets funktion. Køkkenet er i mange hjem et samlingspunkt for hele familien. Det er ikke mindst dét rum, du befinder dig i, lige inden du møder din dag om morgenen. Derfor er det også alfa og omega, at dit nye køkken ikke bare er funktionelt – men også lever op til dine ønsker med hensyn til stemningen og et behageligt visuel udtryk.

Skal vi hjælpe dig med at friske køkkenet op – fx ved at slibe eller male lågerne, ved at montere nye bordplader eller ved at installere en frisk sokkel, der giver rummet nyt liv?

Uanset hvad du har i tankerne, er du altid sikret en løsning efter dit hoved, når du vælger Poul Hvitved som din foretrukne tømrer.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os om dit køkkenprojekt

Med den hjælp og rådgivning, vi tilbyder, kan du med Poul Hvitved ikke gå på afveje i forhold til, hvad der vil virke bedst i din situation. Dermed vejleder vi dig frem til netop det køkken, du længe har ønsket.

Indhent et uforpligtende tilbud på nyt køkken eller renovering af køkken ved at skrive til os i kontaktformularen nedenfor så vender vi tilbage snarest muligt. Kontakt os og få rådgivning og tilbud på dit køkkenprojekt.