• Køkken

Nyt køkken

Drømmer du om nyt køkken? Køkkener er et af vores specialer hos Poul Hvitved ApS. Og vi hjælper også gerne dig med at gøre dine visioner til virkelighed

Nyt køkken eller køkkenrenovering?

Skal du have helt nyt køkken med ombygning og ny indretning af rummet? Eller har du blot brug for nogle små ændringer, der forbedrer dit nuværende køkken?

Uanset hvad dine behov måtte være, er du altid sikret en skræddersyet løsning hos Poul Hvitved. Vi har ekspertisen til at hjælpe dig, ligesom du altid er garanteret klar kommunikation og tryghed gennem hele byggeprocessen.

Vi måler op til dit nye køkken

Køkkenet er et af boligens mest brugte rum – og ikke bare på grund af rummets funktion. Køkkenet er i mange hjem et samlingspunkt for hele familien. Derfor er det alfa og omega, at dit nye køkken ikke bare er funktionelt – men også lever op til dine ønsker med hensyn til stemning og det visuelle udtryk.

Poul Hvitved hjælper dig gerne med gode råd, så du får lige det køkken, du ønsker dig.

Vi har stor erfaring med ombygninger, og vi monterer alle typer af køkkener – ALNO, HTH, Svane, Aubo, Kvik og Tvis. Vi kommer gerne ud for at måle op til dit køkken, så du er sikker på, at alle elementerne passer.

Skal dit køkken friskes op?

Skal vi hjælpe dig med at friske køkkenet op – fx ved at slibe eller male lågerne, ved at montere nye bordplader eller ved at installere en frisk sokkel, der giver rummet nyt liv?

Uanset hvad du har i tankerne, er du altid sikret en løsning efter dit hoved, når du vælger Poul Hvitved som din foretrukne tømrer.

Indhent et uforpligtende tilbud på nyt køkken eller renovering af køkken ved at skrive til os i kontaktformularen nedenfor så vender vi tilbage snarest muligt.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os om dit køkkenprojekt

Kontakt os og få rådgivning og tilbud på dit køkkenprojekt.