• Aflevering af opgaven

AFLEVERING AF OPGAVEN

Når dit projekt er i mål, gennemgår vi hele opgaven sammen med dig. Det sikrer, at du er tilfreds – og at der match mellem dine oprindelige idéer og det endelige resultat.

Det er en integreret del af vores service hos Poul Hvitved ApS.

VI SÆTTER EN ÆRE I DET PERFEKTE RESULTAT

Alle i firmaet sætter en ære i, at det, vi laver, skal være helt perfekt – det er det, vi forstår ved kvalitet. Når arbejdet er afsluttet, skal du være sikker på, at du valgte rigtigt, da du valgte os. Derfor er det vigtigt for os, at alt har fungeret optimalt, og at du er tilfreds med resultatet.

Vi kontakter dig for at sikre os, at det er tilfældet. Hvis der mod forventning skulle være problemer, er det naturligvis vigtigt, at du kontakter os, så vi hurtigt kan få rettet op på det, du er utilfreds med.

GIV OS GERNE EN TILBAGEMELDING

Vi bliver utrolig glade, hvis du vil bruge et par minutter på at fortælle, hvad du synes om samarbejdet og resultatet, når arbejdet er afsluttet.

I vores frokoststue hænger vi alle de gode tilbagemeldinger, vi modtager fra vores kunder. Det giver stolthed hos vores dygtige håndværkere – og inspirerer dem til at levere samme høje kvalitet i vores kommende bygge- og renoveringsprojekter.

> Se hvad andre kunder har skrevet til os – og om os

Du må også meget gerne anmelde os på vores Facebook-side og på Trustpilot.

ARBEJDET ER OMFATTET AF
BYG GARANTI-ORDNINGEN

Vi er medlem af Byg Garanti – en garantiordning for private, der dækker den håndværksmæssige del af opgaven. Det er med til at give dig tryghed for kvaliteten.

Du kan læse mere om dine fordele gennem Byg Garanti her.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Vil du have et uforpligtende tilbud på en skræddersyet byggeløsning? Kontakt os → og lad os samarbejde.