• Terrasse

  Terrasse

 • Træterrasse

  Terrasse

Uanset om du ønsker en solrig udendørs oase eller en hyggelig, skyggefuld oase, er en terrasse det perfekte sted at nyde udendørslivet. Med en ny terrasse kan du skabe et rum, som passer til din livsstil og behov, hvor du kan slappe af, underholde og skabe minder med venner og familie.

Vi tilbyder hele paletten

Vi er eksperter inden for at bygge en ny terrasse og tilbyder et bredt udvalg af muligheder, så du kan skræddersy din drømmeterrasse. Uanset om du foretrækker træ, kompositmaterialer eller sten, har vi ekspertisen og erfaringen til at realisere dine ønsker.

Vores dygtige team af tømrere vil samarbejde med dig for at designe og bygge en terrasse, der passer til din stil, dit budget og beliggenheden. Vi kan hjælpe med at vælge det rigtige materiale, tilpasse størrelsen, formen og højden, og endda tilføje funktioner som overdækning eller integreret belysning.

Uanset om du drømmer om en elegant træterrasse, en moderne kompositterrasse eller en rå stenterrasse, kan vi opfylde dine drømme. Vil du vide mere om hvordan vi gør? Så læs mere om det her.

Træterrasse – slip din kreativitet løs

Drømmer du en ny terrasse, som indbyder til hygge og kreativitet, så vil en træterrasse være det helt rigtige valg for dig! Vi har samlet nogle af træterrassens fordele og ulemper, så du kan træffe den bedste beslutning for dit udendørs rum.

Fordelene ved en træterrasse

 • Hyggelig og kreativ atmosfære

  Med en ny terrasse af træ kan du skabe en speciel atmosfære i dit udendørsområde. Her kan du designe en hyggekrog, forhøjninger, bede og meget mere. Slip din kreativitet løs med ideer til en træterrasse og skabe netop det udendørsområde, som du ønsker dig.

 • Behagelig at gå på

  Træterrasser er ikke kun smukke at se på, de er også behagelige at betræde. Træets naturlige blødhed giver en behagelig følelse at gå på på grund af den naturlige affjedring. Så du kan trygt gå rundt i bare tæer på din træterrasse en varm sommerdag.

 • Samler dit inde- og uderum

  En træterrasse kan du hæves over haveniveau, og skabe en glidende overgang fra din stue eller dit køkken til dit nye udendørsrum. En træterrasse kan derned skabe en naturlig udvidelse af dit hjem, hvor du kan nyde din have.

Ulemperne ved en træterrasse

 • Regelmæssig vedligeholdelse

  En træterrasse kræver kærlig pleje for at bevare sin skønhed og forlænge sin levetid. Det vil sige, at du skal afsætte tid til regelmæssig vedligeholdelse i form af oliering hvert andet år – og gerne oftere.

 • Kortere levetid

  Det er vigtigt at du er opmærksom på, at træterrasser generelt har en kortere levetid sammenlignet med andre materialer. Træet er udsat for vejrpåvirkninger, UV-stråler og fugt, hvilket kan påvirke træet og dermed terrassens levetid.

 • Skridsikkerhed

  En ting du skal være opmærksom på med en træterrasse er skridsikkerheden. Træterrasser kan blive glatte, især når de er våde eller udsat for alger eller mos.

Stenterrasse – terrassen som holder i årevis

Måske drømmer du om en ny terrasse, som er solid og holder i årevis? Så vil en stenterrasse være det helt oplagte valg. Vi vil også dele vores erfaringer med stenterrasser, og hvad fordelene og ulemperne er ved denne type terrasse. Vil du have en samlet løsning? Så kan du også overveje vores totalentreprise.

Fordelene ved en stenterrasse

 • Holdbarheden

  En af de største fordele ved en stenterrasse er dens holdbarhed. Stenmaterialer er kendt for deres evne til at modstå vejr, slid og almindelig slitage i mange år. Med en stenterrasse kan du være sikker på, at den vil holde sig smuk og i god stand i lang tid fremover.

 • Skil dig ud

  En stenterrasse kan virkelig skille sig ud. Med forskellige stentyper, farver og mønstre kan du skabe en unik og stilfuld udendørs atmosfære, der passer til din personlige smag og stil.

 • Skridsikkerheden

  Stenterrasser har generelt en god skridsikkerhed – med undtagelse af enkelte stentyper. En stenterrasse vil være det sikreste at bevæge sig rundt på for hele familien.

Ulemperne ved en stenterrasse

 • Ukrudt

  En ulempe ved en stenterrasse er, at der kan være risiko for ukrudt, som vokser mellem stenene. Så for at bevare din terrasses udseende, skal den luges regelmæssigt.

 • Hård overflade

  Sten har generelt en hårdere overflade end andre materialer, f.eks. træ. Derfor er en stenterrasse mindre behagelig at gå barfodet på eller stå på i længere tid.

 • Risiko for ujævnheder

  Stenterrasser kan have en naturlig variation og ujævnheder i overfladen. Det kan ske, at en stenterrasse skal lægges om, hvis den bliver alt for ujævn. Underlaget kan sætte sig over tid, eller et stort regnskyl kan underminere stenene.

Husk reglerne for en ny terrasse

Før du går i gang med planlæggelserne til en ny terrasse, er det vigtigt at være opmærksom på de regler, som gælder. Vi har samlet et udsnit af de vigtigste regler, du bør kende:

Bebyggelsesprocent: Din terrasse tæller ikke med i beregningen af bebyggelsesprocenten – altså de kvadratmeter, som du må bygge på din grund. Det betyder, at du kan udnytte flere kvadratmeter på din grund til andre formål.

Afstand til skel: Hvis du ønsker at have en hævet terrasse, skal den være mindst 2,5 meter væk fra skellet. Det sikrer, at naboen ikke bliver generet, og at der er tilstrækkelig plads til passage og privatliv.

Værn på tagterrasser: Hvis du skal lave en tagterrasse, er det vigtigt at sikre den med et værn, der er mindst 1 meter højt.

Husk, at de tre ovenstående regler kun er et udsnit af de regler, der findes. Vi anbefaler derfor altid at konsultere en tømrermester for at sikre, at du overholder alle relevante regler og love – og vi hjælper dig gerne! Vi er bekendt med alle gældende regler og procedure i branchen, når du ønsker en ny terrasse.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Lad os lægge terrassen for dig!

Anlæggelsen af en ny terrasse kan være en omfattende opgave, men du behøver ikke bekymre dig. Hos Poul Hvitved ApS er vi eksperter i at lægge terrasser, og vi står klar til at tage os af det hele – fra A til Z. Vores dygtige håndværkere er specialiserede i at skabe terrasser, der passer perfekt til din ejendom, dine ønsker og dine behov.

Så hvorfor gøre det selv, når vi kan klare det for dig? Lad os lægge terrassen for dig, så du kan slappe af og nyde det færdige resultat. Kontakt os i dag, og lad os få skabt den terrasse, du drømmer om!