• Garanti for kvalitet

Hos Poul Hvitved lægger vi stor vægt på, at du som kunde er tryg ved at lade os løse din opgave

Det er en selvfølge for os at give dig garanti for den kvalitet, du forventer at få.
Derfor er vi naturligvis medlem af de relevante håndværksorganisationer, vi er omfattet af Byggeriets Garantiordning, og vi er certificeret Monier Tagpartner samt Decra Tagekspert.

Håndværksorganisationer
og Byg Garanti

Vi er medlem af Dansk Byggeri, og vores arbejde er omfattet af Byg Garanti-ordningen for private.

Vi er desuden medlem af Hørsholm Tømrermesterforening og Københavns Tømrerlaug, hvor respekt for både kunder og håndværk er en forudsætning for medlemskabet.

Certificeret Monier Tagpartner

Monier er verdens største producent af tegltage. Som certificeret Monier Tagpartner er vi specialuddannede til at oplægge tag fra Monier. Vi overholder de strenge kvalitetskrav, og en del af de færdige opgaver bliver udtrukket til en stikprøvekontrol udført af tagspecialister fra Teknologisk Institut.

Decra Tagekspert

Som Decra Tagekspert har vores håndværkere gennemgået en speciel uddannelse hos Icopal i montering af Decra-tage. Vi har derfor en unik viden om og erfaring med Decra, der sikrer dig den bedste rådgivning, korrekt montering og sikkerhed for et godt resultat hver gang.

Med Decra-tage får du 30 års garanti på tagpladerne og 15 års garanti på selve arbejdet.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Kontakt os for et tilbud

Ring eller skriv til os for at få et tilbud på dit tagarbejde. Vi lægger rigtig mange tag i Birkerød, Allerød, Farum, Holte, Hellerup mv., og vi kommer også gerne til Hillerød, Hørsholm, Lyngby, Gentofte, Helsinge og det øvrige Nordsjælland.