• Tømrer Lyngby

Tømrer Lyngby
- 40 år med godt håndværk

Leder du efter en tømrer i Lyngby, så behøver du ikke lede længere! Poul Hvitved ApS er dit sikre valg, når du skal bruge et tømrerfirma i Lyngby. Vi leverer kompromisløs kvalitet og personlig rådgivning gennem hele din byggeproces.

Med mere end 40 års erfaring med tagarbejde, privatboliger og totalentreprise er dit bygge- eller renoveringsprojekt i Lyngby i trygge og erfarne hænder hos os.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tømrer- og snedkerarbejde. 
Ring på 45 82 01 15 eller brug kontaktformularen.

Vores tømrer udfører alle slags projekter

Poul Hvitved ApS udfører tømrerarbejde til alle behov. Ingen bygge- eller renoveringsopgave er for stor eller for lille for os, og vi udfører dine projekter med stor omhu og sans for detaljen. Uanset om der skal bygges til, bygges nyt eller bygges om i dit hjem i Lyngby, er vi de rette til opgaven.

Vores tømrerarbejde omfatter bl.a.:

Vi kan dog også hjælpe med andet end tømreropgaver. Skal du f.eks.bruge hjælp til malerarbejde eller murerarbejde i Lyngby, har vi også stor erfaring og ekspertise med dette. Søger du en leverandør i totalentreprise, kan Poul Hvitved ApS også løse den opgave. 

Med vores mange år i byggebranchen har vi den fornødne viden og kompetencer til at føre dit projekt i Lyngby til dørs.

Specialister i renovering og modernisering af privatboliger

I Poul Hvitved ApS er vi specialiserede i tømrer-, bygge- og renoveringsopgaver i private boliger. Mangler du et tømrerfirma i Lyngby med sans for kvalitetshåndværk, står vi derfor klar til at hjælpe.

Hos os er vores kunder i centrum. Det betyder bl.a. at klar kommunikation og tryghed er nøgleord for os. Vi er desuden medlem af en række relevante organisationer – bl.a.

Byg Garanti, som er din garanti for et trygt forløb med kvaliteten i centrum.

Derfor kan du trygt vælge os som dit foretrukne tømrerfirma i Lyngby.

Tømrerfirma med over 40 års erfaring

Poul Hvitved ApS er et moderne tømrerfirma, og med over 40 års erfaring i tømrerfaget, forener vi stolte håndværkstraditioner med den nyeste viden om metoder og materialer. Vi løser alle former for tømreropgaver i Lyngby og lægger stor vægt på høj faglighed.

Hos Poul Hvitved ApS samler vi på tilfredse kunder og vi prioriterer højt at du oplever god service, kvalificeret rådgivning og klar kommunikation – naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Når du bruger os som tømrer i Lyngby, kan du være sikker på, at alle vores håndværkere er dansk uddannede og taler dansk. Det giver dig sikkerhed for den håndværksmæssige kvalitet og betyder, at du let og ubesværet kan tale med håndværkerne, mens arbejdet er i gang.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Skal vi stå for dit tømrerarbejde i Lyngby?

Er du på udkig efter en tømrer i Lyngby? Vi hjælper med alt tømrerarbejde samt andre håndværksopgaver – altid med kunden og kvalitet i centrum.

Kontakt os i dag på 45 82 01 15 eller via vores kontaktformularen for at få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i Lyngby.

Poul Hvitved ApS er centralt placeret i Nordsjælland, tæt på Lyngby og er lokalkendte i hele området.