• Gulve

Forny din bolig med nye gulve

Et nyt gulv løfter hele rummet og forhøjer værdien af din bolig. Vil du også give dine gulve fornyet liv?

Kontakt Poul Hvitved for et uforpligtende tilbud på nye gulve. Vi arbejder med en række forskellige kvalitetsgulve, og vi kommer gerne ud til dig og hjælper med at finde det rigtige gulv til de enkelte rum.

SANS FOR DETALJEN – NYE GULVE, DER MATCHER DIN BOLIG

Der findes mange forskellige typer trægulve med hver deres styrker og fordele. Det afhænger af din smag, hvad rummet bliver brugt til, og hvor i huset det ligger.

I Poul Hvitved kender vi materialerne og rådgiver dig, så du får den rigtige løsning til dine gulve. Og så lægger vi dit nye trægulv med sans for detaljen. Det sikrer et flot finish, du bliver glad for – både nu og i det lange løb.

Vi anbefaler bl.a. trægulvene fra PA gulve, Junckers, Moland, Woodfloor, Tarket og Dinesen.

PA gulve

De massive trægulve PA gulve fra den danske producent PA Savværk er virkelig lækre trægulve i en eksklusiv kvalitet, der holder hele livet.

Du får et gulv, der både holder sig smukt, bidrager til et sundt indeklima og egner sig fortrinligt til gulvvarme. PA Gulve findes bl.a. i eg, ask og douglastræ fra de danske skove og i oversøiske træsorter som amerikansk hvideg, pitch pine, pennsylvania-eg og amerikansk douglas.

Med det brede udvalg af materialer er der stort set ingen grænser for de visuelle udtryk. Du kan derfor få nye gulve lige efter dit hoved, når du vælger et PA gulv.

Junckers gulve

Junckers leverer et bredt udvalg af både massive trægulve og lamelgulve, der er behandlet på forskellige måder alt efter, hvilke af træets egenskaber der skal komme til udtryk. Det er et rigtig godt gulv med stærke kvaliteter.

Moland-gulve

Moland har et bredt sortiment af parket, planker og skibsfugegulve i mange forskellige træsorter og overfladebehandlinger – også et gulv, vi klart kan anbefale.

Woodfloor-gulve

Woodfloor har et bredt sortiment af eksklusive trægulve fra hele verden. De er alle fremstillet af kvalitetstræ. Woodfloors sortiment består bl.a. af massive planke- og stavgulve, lamelparket, lamelplanker, højkantparket, klodsegulve, mosaikparket og stavlimede planker til f.eks. trappetrin.

Eksklusive Dinesen-gulve

Dinesen er unikke og eksklusive gulve i træsorterne douglas og eg. Det er gulve af meget høj kvalitet med et elegant udtryk.

FÅ RÅDGIVNING OM DIT NYE GULV

Har du brug for et overblik over de mange materialer på markedet? Eller vil du have et uforpligtende tilbud på nye gulve?

Kontakt os allerede i dag og fortæl os om dine ønsker – så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os

Giv os et ring eller send en besked, hvis vi skal hjælpe dig med dine nye gulve. Vi kører bl.a. i Birkerød, Farum, Allerød, Holte og det øvrige Nordsjælland.

Kontakt os på tlf. 45 82 01 15, skriv på kunde@poulhvitved.dk eller i kontaktformularen ⇒