• Elektrikerarbejde

Elektrikerarbejde

Omfatter dit byggeprojekt elektrikerarbejde, sørger vi for, at de bliver løst med høj kvalitet og koordineret med de øvrige opgaver i projektet.

Det kunne for eksempel være en elektriker i Birkerød specifikt – hvor vi hører til – eller bare København generelt. Kontakt os med det samme, så løser vi dine elektrikeropgaver.

FORØG DIN TRYGHED MED ELEKTRIKERARBEJDE

Mere og mere elektrisk arbejde kan og må i dag godt laves på egen hånd. Og selvom det for nogen fingerfærdige ufaglærte kan være en belejlig fordel, så giver det stadig en større tryghed for de fleste, at de ved, at en elektriker har klaret jobbet.

De fleste opgaver, der er nogenlunde lige til – som udskiftning og montering af stik på ledninger eller stikkontakter – kan godt selv klares. Skal du være sikret kvaliteten af elektrikerarbejdet, er du imidlertid nødt til at have en elektriker ud og klare det.

Vores elektrikerarbejde tilbyder derfor også kun faglærte elektrikere, som sørger for, at alt er lavet og installeret ordentligt, så du ikke risikerer brandskader i fremtiden.

Din tryghed ved elektrikerarbejde fra Poul Hvitved:

  • Uddannet personale
  • Garanteret kvalitet (medlem af Byg Garanti – sikring mod fejl og mangler)
  • Undgå brandfare

Slip altså for besværet med elektronik i hjemmet selv, og få samtidig en større tryghed ved et elektrikerarbejde gennem Poul Hvitved.

SPAR PENGE MED ELEKTRIKERHJÆLP

Foruden en forøget tryghed vil du også opnå flere penge sparet ved elektrikerarbejde. Mange småfejl og -mangler kan nemlig udbedres, så de kan mærkes på elregningen.

Flere husker efterhånden at slukke de elektroniske apparater efter brug og har skiftet til mere energivenlige pærer og strømforsyninger. Og det gør en forskel på elregningen, men med en elektriker på opgaven, kan du få endnu større besparelser.

Med en elektriker kan du nemlig få udpeget energislugende apparater, der med fordel kan udskiftes til mere energivenlige og tidssvarende typer af slagsen. Hjemmet får på denne vis en mere intelligent strømstyring.

Et mere pengebesparende, intelligent og energivenligt hjem betyder samtidig også et mere klimavenligt og -bevidst hjem. Pengebesparelsen på elregningen bliver herved en win-win-løsning, der også gør noget godt for klimaet.

Elektrikerarbejde kan blandt andet være:

  • Etablering af nye el-installationer
  • Opsætning eller flytning af stikkontakter
  • Sikkerhedstjek og optimering af HPFI-relæer
  • Fejlfinding og optimering af el-installationer
  • Energioptimering af energianlæg (el- og varmeanlæg)
  • Energirådgivning og -vejledning

HVORFOR FÅ HJÆLP TIL ELEKTRIKERARBEJDE GENNEM POUL HVITVED?

Elektrikerarbejde er altså en god idé, der både giver dig en ekstra tryghed i huset og på sigt sparer dig en hel del penge. Men hvorfor skal du så lige vælge Poul Hvitved til at hjælpe med en elektriker?

Det skal du, fordi vi hos Poul Hvitved står for hele løsningen, når vi hjælper med byggeprojekter. Det betyder, at vi sørger for koordinering og samarbejde med de relevante parter, når du eksempelvis skal have hjælp til din elektronik.

I stedet for selv at bruge tid på at finde den rigtige elektriker – som også skal have tid – kan du altså benytte os som tovholder. Vi løser det meste selv og får hjælp til resten af samarbejdspartnere.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud

Er der elektrikerarbejde eller andre opgaver i byggeprojektet, vi ikke løser selv, samarbejder vi med andre dygtige håndværkere, der står for samme kvalitetsniveau som Poul Hvitved ApS.

Vi sikrer koordineringen, så du slipper for at forholde dig til flere forskellige firmaer.