• Mød mester - Jesper Hvitved

Poul Hvitved ApS drives af Jesper Hvitved

I 2001 overtog jeg firmaet efter min far, Poul Hvitved, der startede firmaet i 1979 i Blovstrød. Siden 1993 har virksomheden haft til huse på Tornevangsvej 90 i Birkerød, hvor vi i dag har omkring 20 dygtige medarbejdere.

Tradition og fornyelse

I dag kombinerer vi firmaets stolte håndværkstraditioner og stærke faglighed med den nyeste viden om materialer og metoder. Sammen har vi skabt en moderne og nytænkende organisation. Vi lægger vægt på at levere høj håndværksmæssig kvalitet og god service gennem effektive løsninger til konkurrencedygtige priser.

Vi har styr på processerne og prioriterer kommunikationen med vores kunder højt. Som kunde skal du kunne regne med, at vi holder, hvad vi lover, og kommer som vi har aftalt.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vi samler på tilfredse kunder

Vi samler på tilfredse kunder. Derfor er vi også kræsne med vores medarbejdere. De skal både være de bedste til håndværket og have den rigtige indstilling til opgaver og kunder.

​Heldigvis får vi mange positive tilbagemeldinger på begge dele. Dem hænger vi op i frokoststuen, for de mange tilfredse kunder skaber stolthed i firmaet.

>​ Se anbefalinger fra vores kunder

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos os.