• tømrer søges

VI SØGER EN NY KOLLEGA

Er du uddannet tømrer, har du et smil på læben og kan du arbejde selvstændigt? Så er det dig vi leder efter til Poul Hvitved ApS. 

Om Os:

Poul Hvitved ApS er et moderne tømrerfirma, der forener stolte håndværkstraditioner med den nyeste viden om metoder og materialer. Vi går ikke på kompromis med vores kundeservice, og det er vigtigt for os altid at levere i højeste kvalitet. Vi henvender os primært til privatkunder og har speciale i ombygninger, tilbygninger og tagarbejde. 

Om stillingen:

Vi søger en faglig dygtig tømrer til ansættelse hurtigst muligt. Vi søger dig, der har et smil på læben og er glad for kundekontakt. Den rette kandidat er ansvarlig og følger altid opgaverne til dørs. Du er præsentabel og kan arbejde selvstændigt.

Din faglige og personlige kompetencer indebærer:

- Du er positiv og imødekommende overfor alle typer af kunder
-
Du er klar til at tage fat med fokus på at udføre dit arbejde i højeste kvalitet
- Du er uddannet tømrer med tidligere erfaring 

Vi tilbyder:

- Løn efter kvalifikation 
- Pension
- Firmabil
- Et godt team med højt til loftet

Du bliver en del af en stærk arbejdsplads med gode kollegaer. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår, konkurrencedygtig løn og det er vigtigt for os, at arbejdsmiljøet er i top. Vi holder til i Allerød, men dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt finde sted i Nordsjælland.  

Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt Jesper Hvitved på +45 45 82 01 15. Vi holder samtaler løbende og opstart er hurtigst muligt. Send din ansøgning til Jesper på jh@poulhvitved.dk