• Samarbejdet

Et godt samarbejde med klare aftaler

Når I har valgt os, aftaler vi, hvornår arbejdet går i gang, og hvornår vi forventer at være færdige – og vi kommer, som vi har aftalt

Vi samler på tilfredse kunder, og vi ved, at det både handler om resultatet og processen.

Klar kommunikation

Vi er selvfølgelig ikke herre over vind og vejr, som ind i mellem kan betyde, at vi ikke kan arbejde på opgaven som planlagt. Men vi har en stærk tradition for at levere til den aftalte tid, og I får altid direkte besked i god tid, hvis fx regn betyder, at vi må flytte en deadline.

Effektivt samarbejde på dansk

Vi lægger vægt på, at kommunikationen fungerer godt og effektivt gennem hele samarbejdet og hele vejen rundt.

Alle vores håndværkere taler dansk og bliver løbende efteruddannet. Det giver dig tryghed for, at du altid kan snakke med håndværkerne om arbejdet på pladsen, hvis der opstår tvivl om noget.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi løser hele opgaven

Ud over tømrer- og snedkerarbejdet har vi selv både murer og maler i Poul Hvitved ApS, så vi kan ofte løse hele opgaven, uden at du skal hyre andre håndværkere. Det gør det let at koordinere opgaverne og blive hurtigt færdig.

Omfatter dit byggeprojekt fx VVS-arbejde, elektrikerarbejde mv., samarbejder vi med andre dygtige håndværkere, der står for samme høje kvalitetsniveau som Poul Hvitved ApS. Vi har et fremragende samarbejde med dygtige lokale håndværkere og koordinerer selvfølgelig arbejdet, så det glider professionelt.