• Samarbejdet

Et godt samarbejde med klare aftaler

Når du vælger os som tømrerfirma eller totalentreprenør, har du altid overblik over hele processen – lige fra det første prisoverslag, over selve byggeprocessen til projektet er i mål.

Når du har valgt os, aftaler vi, hvornår arbejdet går i gang, og hvornår vi forventer at være færdige – og vi kommer, som vi har aftalt, ligesom vi leverer til den aftalte pris. Du behøver med andre ord ikke at frygte for ubehagelige overraskelser, når du samarbejder med os.

Hos Poul Hvitved ApS samler vi på tilfredse kunder – og vi ved, at din tilfredshed både afhænger af resultatet og processen.

Klar kommunikation

Hos Poul Hvitved ApS har vi stærk tradition for at levere til den aftalte tid. Men vi er selvfølgelig ikke herrer over vind og vejr, som til tider kan komme i vejen for at få et projekt i mål til den planlagte tid.

Til gengæld sørger vi altid for at give dig direkte besked i god tid, hvis for eksempel regnvejr eller hård blæst betyder, at vi må flytte en deadline. Som kunde hos Poul Hvitved ApS er du altid sikret klar kommunikation og overblik fra start til slut. Du kan derfor trygt overlade din bygge- og renoveringsprojektet i vores hænder.

EFFEKTIVT SAMARBEJDE PÅ DANSK

Vi lægger vægt på, at kommunikationen fungerer godt og effektivt gennem hele samarbejdet – og hele vejen rundt.

Alle vores håndværkere taler dansk og bliver løbende efteruddannet. Det giver dig tryghed for, at du altid kan snakke med håndværkerne om arbejdet på pladsen, hvis du skulle blive i tvivl om noget.

Vi er desuden medlem af Byg Garanti. Det er din forsikring for et projekt uden skjulte fejl og mangler.

VI LØSER HELE OPGAVEN

Ud over vores egne dygtige tømrere, har vi et stærkt netværk af murere, malere og andre dygtige håndværkere, der står for samme høje kvalitetsniveau som Poul Hvitved ApS.

Det betyder, at vi kan løse hele opgaven, hvis du står med et større byggeprojekt – uden at du skal hyre andre håndværkere. Det gør det let at koordinere opgaverne og blive hurtigt færdig.

Som kunde hos Poul Hvitved ApS kan du med andre ord få løst alle opgaver af dine byggeopgaver. Vi kan hjælpe med følgende opgaver

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

KONTAKT OS – OG LAD OS SAMARBEJDE

Skriv til os i kontaktformularen hvis du vil samarbejde med et tømrerfirma med stolte traditioner for solidt håndværk, klar kommunikation og kundekontakt fra start til slut.