• Referencer

Referencer og anbefalinger fra kunder

Vi samler på tilfredse kunder! Derfor er vi både stolte over og glade for de mange gode referencer og anbefalinger, vi får fra vores kunder. Faktisk hænger vi dem op i frokoststuen, så alle i firmaet kan glæde sig over dem.

Her kan du læse med i nogle af de ”anmeldelser”, vi har modtaget på skrift i løbet af de sidste år.

Poul Hvitved ApS
5.0
Baseret på 2 anmeldelser
Poul Hvitved ApS
5.0
Baseret på 21 anmeldelser
Meget veludført arbejde, og stor hensyntagen til os derhjemme mens arbejdet stod på.
Carsten M.
har lige fået skiftet vinduer og dør i kælder og dør i garage top arbejde stor ros til jeres dygtige medarbejder
Jan Lausten S.
Kan helt klart anbefale Poul Hvitved Aps. Fik lagt nyt tag på sommerhuset og følte mig i trygge hænder hele vejen igennem processen. Super resultat og super medarbejdere de har.
Jacob Kragh F.
Super
Dan O.
TAK for flot arbejde i forbindelse med tag og nye vinduer i vores rækkehus. Behagelige håndværkere og kvalitet i top! Vi følte os i gode hænder under hele processsen - og resultatet er blevet super fint!
Pernille Lisbjerg Elgaard O.
Poul Hvidt ApS forestod totalrenovering af vores køkken og bryggers. De er et yderst professionelt firma, som har styr på logistik og kvalitet. Teamet har en høj faglig stolthed og rådgav os løbende igennem hele forløbet. De får bestemt vores anbefalinger, ligesom vi gerne vil benytte dem i fremtiden.
Marianne Abildgren F.
Jeg og Blovstrød IF Fodbold har kun positivt at fortælle. Poul Hvitved ApS har gennem årtier troligt støtte og bakket op om det frivillige arbejde i Blovstrød IF Fodbold. Noget som mange frivillige foreninger værdsætter - tak for støtten :-)
Morten B.
Super professionel vejledning, god dialog, også i forbindelse med mindre reklamation. Top professionelle håndværkere, har sjældent oplevet en håndværker med så meget faglig stolthed over sit fag, som ham vi havde gående. Alt spillede til UG og vi vil helt sikkert benytte firmaet igen.
Diane E.
Kvalificeret, flot og godt udført arbejde. Udskiftning af døre og vinduer.
Kent E.
Fantastiske folk!Fantastisk service!Kreative og proffessionelle løsninger!
Jacob S.
Tjek vores nye side!!
Jesper H.

Anmeld os gerne, når vi har løst en opgave

Har vi løst en opgave for dig? Anmeld os meget gerne på vores facebook-side eller på Trustpilot. Vi bliver også rigtig glade for en mail eller en personlig tilbagemelding.

Indhent et uforpligtende tilbud