• Totalentreprise

Totalentreprise – Vi løser hele opgaven fra start til slut

Søger du en leverandør af totalentreprise? Så er du landet det helt rette sted. Poul Hvitved ApS har mange års erfaring og ekspertise med totalentrepriser.

Kontakt os ↓ og hør mere om dine muligheder for totalentreprise.

Overblik over hele processen

Med Poul Hvitved ApS som din totalentreprenør får du overblik over hele dit byggeprojekt – fra plantegning og første spadestik til sidste finish.

Dermed slipper du for det dyre og besværlige arbejde med at hyre og koordinere håndværkere fra forskellige faggrupper. Vi samler alle dine behov hos ét og samme firma - fra tømrer- og snedkerarbejde til malerarbejde, murerarbejde, VVS-arbejde og elektrikerarbejde.

DINE FORDELE VED TOTALENTREPRISE – KLAR KOMMUNIKATION MED ÉN LEVERANDØR

Totalentreprise kan ofte betale sig i forbindelse med større byggeprojekter – både økonomisk, logistisk og tidsmæssigt.

Når Poul Hvitved ApS står for din totalentreprise, undgår du først og fremmest at skulle kontakte et utal af forskellige håndværkere og indhente tilbud på hver eneste opgave i dit byggeprojekt.

Som specialister i tømrer- og snedkerarbejde har vi erfaring og ekspertise inden for alle byggeprojekter, ligesom vi med vores fire årtier i branchen har et stærkt netværk af andre fagspecialister. Det betyder, at du får samlet alle dine behov for professionelt byggeri et sted.

Som din totalentreprenør står vi for al kontakt, kommunikation og koordinering med relevante faggrupper. Du behøver kun kommunikere med os – så sørger vi for resten. Det sparer dig for tid og besvær med at finde dygtige fagspecialister, ligesom du slipper for det logistiske besvær med at koordinere og kommunikere med de forskellige håndværkere, som typisk vil være involveret i et større byggeri.

TOTALENTREPRISE – RÅDGIVNING OG SANS FOR DETALJEN

Med Poul Hvitved ApS som din totalentreprenør undgår du ikke kun besværet med at indhente tilbud hos flere forskellige leverandører.

Du er også sikret en målrettet rådgivning, der tager højde for dine krav til kvalitet og dine konkrete ønsker. Vi har med vores mange års brancheerfaring overblik over fordele og ulemper ved alle materialer og metoder inden for tømrer- og snedkerfaget, ligesom vi har bred erfaring med at gennemføre større byggeprojekter – og vi sætter en ære i at hjælpe dig med at se alle muligheder i dit projekt.

Du er altså sikret følgende fordele ved at vælge Poul Hvitved ApS som din totalentreprenør:

  • Overblik over hele forløbet – fra første plantegning til sidste finish
  • Ingen overraskelser – hverken økonomiske eller logistiske
  • Faste priser og faste deadlines
  • Kommunikation med én person – og kun én!
  • Rådgivning om hele processen – både før og under
  • Sans for detaljen

Indhent et
uforpligtende tilbud

KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ TOTALENTREPRISE

Hos Poul Hvitved ApS klarer vi gerne hele opgaven og koordinerer arbejdet for dig – fra start til slut. Vi har både murere og malere tilknyttet firmaet og kan derfor klare det meste selv. Det giver dig en løsning af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

​Vi har samtidig et fortrinligt samarbejde med andre dygtige lokale håndværkere, så du er sikker på, at alle dele af opgaven bliver løst med høje kvalitetskrav.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din totalentreprise