• Totalentreprise

TOTALENTREPRISE I NORDSJÆLLAND – VI LØSER HELE OPGAVEN FRA START TIL SLUT

Har du brug for at overlade et stort byggeprojekt til en gruppe af kompetente, der skal sørge for at du kommer i mål med din idé? Søger du med andre ord en leverandør af totalentreprise i Nordsjælland? Så er du landet det helt rette sted. Poul Hvitved ApS har mange års erfaring og ekspertise med totalentrepriser. På den måde er du sikret, at alle dine behov og ønsker opfyldes, og at dit enderesultat bliver tilfredsstillende.

Kontakt os ↓ og hør mere om dine muligheder for totalentreprise.

HVAD ER TOTALENTREPRISE?

Totalentreprise vil sige, at vi som firma står for alt byggeriet og sørger for, at vi finder de nødvendige underentreprenører til projektet. Vi står altså med alt ansvaret for byggeprojektet. Det gælder lige fra udgravning, jordarbejde, støbning til tag, døre, vinduer og malerarbejde.

Totalentreprise er en omfattende proces, og det er derfor vigtigt, at du vælger det rette firma. Er du interesseret i at læse mere om alle reglerne indenfor totalentreprise? Læs mere her

Vi holder overblikket
Som totalentreprenører til dit byggeprojekt har vi overblikket over hele projektet. Vi styrer arkitekterne, ingeniørerne, håndværkerne og alle dem, der ellers er involveret i projektet. Vi sørger for, at alt bliver klar til aflevering til den aftalte tid. Du får således allerede i starten af byggeprocessen en fast tidsplan og pris. Det skyldes at det er os som totalentreprenører, der står for, at aftalerne bliver overholdt.

Vi står for al kommunikation
Som din totalentreprenør står vi for al kontakt, kommunikation og koordinering med relevante faggrupper. Du behøver kun kommunikere med os – så sørger vi for resten. Det sparer dig for tid og besvær med at finde dygtige fagspecialister, ligesom du slipper for det logistiske besvær med at koordinere og kommunikere med de forskellige håndværkere, som typisk vil være involveret i et større byggeri.

Leder du derfor efter en fagspecialist, der kan varetage et helt byggeprojekt, er det vores team af specialister, du skal kontakte. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på totalentreprise.

DINE FORDELE VED TOTALENTREPRISE – KLAR KOMMUNIKATION MED ÉN LEVERANDØR

Totalentreprise kan ofte betale sig i forbindelse med større byggeprojekter – både økonomisk, logistisk og tidsmæssigt. Når Poul Hvitved ApS står for din totalentreprise, undgår du først og fremmest at skulle kontakte et utal af forskellige håndværkere og indhente tilbud på hver eneste opgave i dit byggeprojekt.

Vi har med vores mange års brancheerfaring overblik over fordele og ulemper ved alle materialer og metoder inden for tømrer- og snedkerfaget, ligesom vi har bred erfaring med at gennemføre større byggeprojekter – og vi sætter en ære i at hjælpe dig med at se alle muligheder i dit projekt.

Du er altså sikret følgende fordele ved at vælge Poul Hvitved ApS som din totalentreprenør:

  • Overblik over hele forløbet – fra første plantegning til sidste finish
  • Ingen overraskelser – hverken økonomiske eller logistiske
  • Faste priser og faste deadlines
  • Kommunikation med én person – og kun én!
  • Rådgivning om hele processen – både før og under
  • Sans for detaljen

OVERBLIK OVER HELE PROCESSEN

Med Poul Hvitved ApS som din totalentreprenør får du overblik over hele dit byggeprojekt – fra plantegning og første spadestik til sidste finish.

Dermed slipper du for det dyre og besværlige arbejde med at hyre og koordinere håndværkere fra forskellige faggrupper. Vi samler alle dine behov hos ét og samme firma – fra tømrer- og snedkerarbejde til malerarbejde, murerarbejde, VVS-arbejde og elektrikerarbejde.

Altid specialister tilknyttet projektet
Som specialister i tømrer- og snedkerarbejde har vi erfaring og ekspertise inden for alle byggeprojekter, ligesom vi med vores fire årtier i branchen har et stærkt netværk af andre fagspecialister. Det betyder, at du får samlet alle dine behov for professionelt byggeri et sted.

TOTALENTREPRISE – RÅDGIVNING OG SANS FOR DETALJEN

Med Poul Hvitved ApS som din totalentreprenør undgår du ikke kun besværet med at indhente tilbud hos flere forskellige leverandører.

Du er også sikret en målrettet rådgivning, der tager højde for dine krav til kvalitet og dine konkrete ønsker.

Slip bekymringerne
Som bygherre skal du heller ikke bekymre dig om eventuelle fejl eller mangler. Her er det os som totalentreprenører, der som udgangspunkt har ansvaret for at få en afklaring på fejlen eller manglen. Det er således os, der skal finde ud af om det er rådgiveren, underentreprenøren eller leverandøren, der har ansvaret for den begået fejl.

Indhent et
uforpligtende tilbud

KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ TOTALENTREPRISE

Hos Poul Hvitved ApS klarer vi gerne hele opgaven og koordinerer arbejdet for dig – fra start til slut. Vi har både murere og malere tilknyttet firmaet og kan derfor klare det meste selv. Det giver dig en løsning af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

​Vi har samtidig et fortrinligt samarbejde med andre dygtige lokale håndværkere, så du er sikker på, at alle dele af opgaven bliver løst med høje kvalitetskrav.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din totalentreprise