• Nye vinduer og døre

HVORNÅR BØR DU SKIFTE DINE VINDUER OG DØRE?

Står du og skal til at have monteret nye vinduer og døre i dit hus eller din lejlighed? Så kan vi hos Poul Hvitved hjælpe dig.

Du oplever måske træk i hverdagen, eller at radiatorerne kører på fuld kraft det meste af dagen i vinterhalvåret? Selvom solen skinner, oplever du ikke varmen indenfor, og du kan på enten yder- eller indersiden af døren se sprækker i rammen. Alle disse tegn peger i retning af, at en udskiftning af vinduer og døre i dit hus vil være klogt. Derfor har vi herunder lavet en oversigt over, hvorfor du bør skifte ud.

Fordele ved at skifte vinduer og døre:

 • Du får en markant bedre tyverisikring
 • Du får en lavere varmeregning
 • Du får mærkbart bedre komfort og indeklima
 • Du oplever mindre støj udefra
 • Du kan spare tid på vedligeholdelse
 • Du får en smukkere bolig – både ude og inde

VI ER EKSPERTER I NYE VINDUER OG DØRE – OG STÅR FOR DET HELE

Hos Poul Hvitved står vi for hele opgaven, når du skal have nye vinduer og døre – fra opmåling og levering til montering og det sidste finish. Vi har sans for detaljerne og leverer altid en komplet løsning til dit byggeprojekt. Læs mere om vores totalentreprise her.

Vores uddannede tømrere, murere og malere klarer hele processen, så du ikke skal hyre flere forskellige håndværkere til opgaven. Du skal blot koncentrere dig om at nyde resultatet.

Hvad får du hos Poul Hvitved:

 • Opmåling af vinduer og døre
 • Levering og montering af materialer
 • Først færdige, når du er tilfreds
 • Uddannede håndværkere (tømrere, murere og malere)
 • Rådgivning og inspiration til projektet
 • En del af Byg Garanti
 • Produkter fra Idealcombi, Velux, Swedoor og JE-træ

Har du brug for vejledning og inspiration til materialer eller leverandører – eller begge – står vi også klar med en hjælpende hånd. Skal det f.eks. være aluminiumsrammer, der giver et blankt udtryk og er en langtidsholdbar løsning? Eller er du mere til rammer af træ, som giver et mere rustikt udseende, og som du kan male over hver sommer? Det er op til dig – men vi hjælper gerne.

DET ER EN GOD INVESTERING AT UDSKIFTE DØRE OG VINDUER

Med lavenergiglas i vinduerne kan du spare mange penge på varmeregningen. Nogle typer vinduer kan sågar være med til at opvarme boligen, fordi de lukker solens varme ind – og ikke ud. Desuden vil du med nye vinduer og døre opleve, at både komfort og indeklima bliver mærkbart bedre i hele huset. Og som nævnt tidligere er tyverisikringen i de nye vinduer og døre lysår bedre end i de gamle, hvilket jo kan være en væsentlig foranstaltning, der er svær at prissætte værdien af.

Hvad koster det så at udskifte sine vinduer og døre?

Det afhænger af den enkelte opgave, hvor vi tager højde for din hustype og dine særlige behov og ønsker. Blandt andet skal det overvejes:

 • Hvor meget du skal have udskiftet?
 • Hvilken vinduestype det drejer sig om, og hvor mange elementer der er involveret?
 • Hvad størrelsen på vinduet er?
 • Hvilken åbnefunktion du ønsker?

Vi leverer dog altid konkurrencedygtige priser, og derfor anbefaler vi dig at ringe ind til os og snakke om dine forestående skift af vinduer og døre. Det koster dig ingenting, og til gengæld får du et overblik over, hvordan hele processen kan se ud for dig.

VINDUER OG DØRE FRA IDEALCOMBI OG VELUX

Vi er selv meget glade for produkterne fra Idealcombi til facadedøre og vinduer samt ovenlysvinduerne fra Velux

Sortimentet af vinduer fra Idealcombi er stort, og de leverer både de klassiske dannebrogsvinduer (med korsrammen, der danner et flag) samt de mere moderne og minimalistiske vinduer, der er populære hos særligt større etagebyggerier.

Velux er berømmet for deres ovenlysvinduer, som giver ekstra sollys i flere af døgnets timer og giver et flot vue over dags- og nattehimlen. Mulighederne her er blandt andet vippevinduer eller tophængte ovenlysvinduer med manuel eller fjernstyret betjening.

DØRE FRA SWEDOOR OG JE-TRÆ

Vi kan også anbefale de indvendige døre fra Swedoor – Europas førende dørleverandør – eller de flotte facadedøre fra JE-træ, der er i den mere luksuriøse ende af slagsen.

Swedoor har døre til alle hustyper afhængig af husets facade, arkitektur eller farve. Ønsker du derfor ekstra isolerede, indbrudssikre eller designede hoveddøre, har de døren, der passer til dit hus og dine behov.

Foretrækker du døre i den luksuriøse ende, kan vi varmt anbefale de eksklusive facadedøre fra JE-træ. Her er fokus på design, tryghed og holdbarhed lavet af træ, men som passer til den hustype, du har.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud

Vi monterer årligt flere hundrede vindues- og dørpartier, og vi har stor erfaring med at hjælpe vores kunder med udskiftningen. Med vores mangeårige erfaring er vi gode til at se de optimale muligheder og skræddersy løsninger til dig. Dermed er du altid sikret det resultat, der passer bedst til dig, din familie og din bolig.

Kontakt Poul Hvitved på 45 82 01 15, kunde@poulhvitved.dk eller i kontaktformularen – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med alt fra tyverisikring af døre til montering af nye vinduer og døre. Det sikrer en løsning af høj kvalitet – hvad end du skal have udskiftet et enkelt vindue eller samtlige vinduer og døre i hele huset.