• Nye vinduer og døre

HVORFOR SKIFTE DINE DØRE OG VINDUER?

Planlægger du at skifte dine vinduer? Eller overvejer du at montere nye døre i dit hus eller din lejlighed?

Kontakt Poul Hvitved på 45 82 01 15, kunde@poulhvitved.dk eller i kontaktformularen nederst på siden – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med alt fra tyverisikring af døre til montering af nye vinduer og døre. Det sikrer en løsning af høj kvalitet – hvad end du skal have udskiftet et enkelt vindue eller samtlige vinduer og døre i hele huset.

Men hvorfor egentlig investere i nye vinduer og døre? Vi kan blandt andet nævne følgende fordele:

  • Du får en markant bedre tyverisikring
  • Du får en lavere varmeregning
  • Du får mærkbart bedre komfort og indeklima
  • Du oplever mindre støj udefra
  • Du kan spare tid på vedligeholdelse
  • Du får en smukkere bolig – både ude og inde

Vi er eksperter i nye døre og vinduer

Vi monterer årligt flere hundrede vindues- og dørpartier, og vi har stor erfaring med at hjælpe vores kunder med nye døre og vinduer. Med vores mangeårige erfaring er vi gode til at se de optimale løsning og skræddersy løsninger. Dermed er du altid sikret det resultat, der passer bedst til dig, din familie og din bolig.

Vi arbejder med et bredt udvalg af materialer og leverandører og monterer naturligvis de døre og vinduer, du ønsker. Men vi rådgiver dig gerne om materialevalg, ligesom vi også gerne kommer med inspiration.

IDEALCOMBI VINDUER OG DØRE

Vi er selv meget glade for produkterne fra Idealcombi til facadedøre og vinduer samt ovenlysvinduerne fra Velux. Begge er produkter af meget høj kvalitet, som tidligere kunder
har været glade for.

Vi anbefaler ofte vores kunder et besøg hos Idealcombis showroom i Hvidovre. Her er alle produkterne udstillet, så du kan både se og mærke materialerne og de forskellige løsninger og muligheder i produkterne.

Døre fra Swedoor og luksusdøre fra Je-træ

Vi kan også anbefale de indvendige døre fra Swedoor – Europas førende dørleverandør. Foretrækker du døre i den luksuriøse ende, kan vi varmt anbefale de eksklusive og flotte facadedøre fra JE-træ.

DET ER EN GOD INVESTERING AT UDSKIFTE DØRE OG VINDUER

Pengene tjener sig hurtigt ind igen, når du vælger at investere i nye døre og vinduer. For med lavenergiglas i vinduerne kan du spare mange penge på varmeregningen.

Nogle typer vinduer kan sågar være med til at opvarme boligen, fordi de lukker solens varme ind – og ikke ud. Desuden vil du med nye døre og vinduer opleve, at både komfort og indeklima bliver mærkbart bedre i hele huset. Ikke mindst er tyverisikringen i de nye døre og vinduer er lysår bedre end i de gamle. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige sikkerhedsløsning.

Vi står for det hele

Hos Poul Hvitved står vi for hele opgaven, når du skal have nye døre og vinduer – fra opmåling og levering til montering og det sidste finish. Vi har sans for detaljerne og leverer altid en komplet løsning.

Vores dygtige tømrere, murere og malere klarer hele processen, så du ikke skal hyre flere forskellige håndværkere til opgaven. Du skal blot koncentrere dig om at nyde resultatet. Og du er selvfølgelig sikret en løsning af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Klar kommunikation på dansk

Alle vores håndværkere taler dansk og er uddannet i Danmark. Det giver dig garanti for kvalitetshåndværk og betyder, at du let kan kommunikere med håndværkerne om opgaven på stedet.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud

Ring eller skriv til os for at få et tilbud på udskiftning af vinduer og døre. Vi har mange års erfaring med alt fra tyverisikring af døre til montering af nye vinduer og døre, og står klar til at tage imod din henvendelse.