• Tømrer Holte

Tømrer Holte
- 40 år med godt håndværk

Hvis du mangler en lokal og professionel tømrer i Holte, er du kommet til den rette. Hos Poul Hvitved ApS garanterer vi kompromisløs kvalitet og personlig rådgivning, når du vælger os til at udføre din tømreropgave. Vores erfaringer i tømrerbranchen bygger på mere end 40 års arbejde, hvor vi med tiden har haft mulighed for at specialisere os i tagarbejde og privatboliger. Herudover tilbyder vi også mulighed for totalentreprise

Hvis du leder efter en fortrolig samarbejdspartner til at levere et detaljeorienteret og veludført stykke tømrerarbejde, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi tilbyder altid at give et detaljeret og uforpligtende tilbud på tømrer- og snedkerarbejde. Du er velkommen til at ringe på 45 82 01 15 eller udfylde kontaktformularen herunder.

Din tømrer til ombygninger og tilbygninger i Holte

I Poul Hvitved ApS er vi specialiserede i tømrer-, bygge- og renoveringsopgaver, og ingen opgave er for stor eller for lille til os. Hvad end du drømmer om at udvide din bolig med en  tilbygning, eller i stedet ønsker at genopfriske et gammelt rum med en ombygning, kan du være sikker på, at vi kan udføre opgaven. 

Vi tager os både af specialopgaver og ganske almindeligt tømrerarbejde. Det betyder også, at vi både kan hjælpe dig med at udføre større renovationer af ejendomme, lige så vel som vi kan hjælpe med at opsætte mindre redskabsskure i haven. Vi har mere end 40 års erfaring i tømrerbranchen, og vi har gennem årene opbygget stor ekspertise og erfaring inden for alle former for tømreropgaver – fælles for dem alle er, at vi altid fokuserer på at levere et professionelt og veludført stykke arbejde.

Tømrer med sans for detaljen

Hos Poul Hvitved ApS er kvalitetshåndværk en af vores helt store passioner. Vi ynder at kæle for detaljerne, så du er garanteret et resultat, der lever op til alle dine forventninger. Vi ved også, at det er en tillidssag at overlade bygge- og renoveringsprojekter i dit hjem til andre. Din sikkerhed og tryghed er derfor også en vigtig faktor for os, når vi indgår et samarbejde. Vi udfører alle opgaver med stort omhu og sans for enhver detalje. Før vi påbegynder en opgave, forklarer vi altid kunden, hvordan den udføres, så vi er sikre på at levere et resultat, der lever op til alle dine forventninger.

Kompetent rådgivning og konkurrencedygtige priser

Som kunde er dine ønsker og ideer altid i centrum, og vi står klar med professionel rådgivning om materialer og metoder, så du får det allerbedste resultat. 

Når du modtager et tilbud fra Poul Hvitved ApS, kan du være sikker på, at det er grundigt og detaljeret udformet og til en konkurrencedygtig pris. Vi sætter stor ære i at gøre det tydeligt, hvad opgaven omfatter af både tid, logistik og penge, så både du og vi undgår dyre misforståelser og ubehagelige overraskelser. Klar kommunikation og personlig kundekontakt er nøgleord i vores forretning.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Få et tilbud af vores tømrerfirma i dag

Når du vælger Poul Hvitved ApS som din fortrolige samarbejdspartner, er du garanteret, at dine ønsker og idéer altid er i centrum. Som din professionelle og kompetente tømrer i Holte garanterer vi personlig rådgivning om materialer og metoder, som sikrer, at du får det bedste resultat. Vi udarbejder altid et grundigt og uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris, før vi påbegynder en opgave. Tilbuddet vil både indeholde estimeret tid, logistik og pris, så der ikke opstår dyre misforståelse eller ubehagelige overraskelser. 

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din kommende opgave, er du velkommen til at ringe på telefon 45 82 01 15 eller sende en besked via vores kontaktformular her på siden.