• Toemrer Helsinge

    Tømrer Helsinge

Tømrer Helsinge
- Lokalt og kvalitetsbevidst

Poul Hvitved ApS er din lokale tømrer i Helsinge. Vi har speciale i privatboliger, tagarbejde og totalentreprise, og vi garanterer personlig rådgivning og kompromisløs kvalitet i hele processen.

Vil du have et gennemskueligt og konkurrencedygtigt tilbud? Så ring til os på telefon 45 82 01 15 eller brug vores kontaktformular på siden.

Tømrerarbejde fra kælder til kvist

Alle typer tømrer- og snedkerarbejde udføres, og vores ansatte har dansk svendebrev og leverer altid veludført arbejde med sans for detaljen.  

Her kan du læse mere om vores faglige specialer:

Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan løse netop din opgave. Det kan vi som regel, og vi elsker nye udfordringer, hvor vi kan sætte vores faglighed i spil. Ring på 45 82 01 15, så finder vi en løsning til dig.

Erfaren totalentreprenør

Skal du bygge nyt eller renovere din bolig? Så kan du trygt vælge Poul Hvitved ApS til at stå for totalentreprisen. Vi har mange års brancheerfaring inden for alle typer byggeprojekter, og som din totalentreprenør står vi for al kontakt, kommunikation og koordinering - og du slipper for at indhente tilbud fra forskellige faggrupper og et utal af kontaktpersoner.

Når du vælger os som din totalentreprenør, lover vi, at du får: 

  • Et godt overblik fra første plantegning til sidste skrue
  • En fast og konkurrencedygtig pris uden overraskelser
  • Overholdte deadlines og levering til tiden
  • Kommunikation med én person, og kun én!
  • Kompetent rådgivning - vi hjælper dig med at se alle muligheder i dit projekt

Desuden kan du være sikker på dansk dialog, og du kan let kommunikere dine ønsker og behov uden misforståelser og sprogbarrierer. 

Klar kommunikation og godt dækket ind

Når du vælger Poul Hvitved ApS, skal du vide, at vi vægter klar kommunikation og personlig kundekontakt højt. Det skal være tydeligt, hvad du kan forvente af vores ekspertise. Derfor gør vi det gennemsigtigt, hvad opgaven kræver af både penge, tid og logistik, og du er sikret mod dyre misforståelser og ubehagelige overraskelser. 

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med vores arbejde, er du godt dækket ind mod fejl og mangler i forbindelse med både store og små projekter. Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, og det giver dig en række fordele:

  • Garanti i op til tre år for synlige fejl
  • Garanti op til 10 år for skjulte fejl og mangler
  • Du får dækket fejl og mangler for op til 150.000 kroner (inkl. moms)

Derfor kan du trygt vælge os som dit foretrukne tømrerfirma i Helsinge.

 

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Sådan får du et uforpligtende tilbud

For at få et uforpligtende tilbud på vores arbejde, skal du ringe på telefon 45 82 01 15 eller send en besked via vores kontakformular her på siden.

Poul Hvitved ApS er centralt placeret i Nordsjælland, tæt på Helsinge og lokalkendte i hele området.