• Skur, garage og terrasse

Nyt skur, garage eller træterrasse

Drømmer du om nye udendørs faciliteter – for eksempel et nyt skur med plads til haveredskaber, en ny garage med plads til både bil og værktøj eller en ny træterrasse med plads til hele familien?

Hos Poul Hvitved ApS er vi specialister i alle tømrer- og snedkeropgaver, og du kan derfor få realiseret alle dine byggedrømme som kunde hos os. Vi bygger din nye garage, dit nye redskabsskur eller din nye træterrasse – selvfølgelig med dine ønsker som grundlag for hele byggeprocessen.

Kontakt os for et godt tilbud – det er ganske gratis og uforpligtende.

VI RÅDGIVER, PLANLÆGGER OG BYGGER – FRA IDÉ TIL FÆRDIGT PROJEKT

Poul Hvitved ApS er et moderne tømrer- og snedkerfirma med stolte traditioner for solidt håndværk, grundig rådgivning og kvalitetsbevidst udførsel. Det gør sig naturligvis også gældende, når du kontakter os med et ønske om at få bygget småprojekter i haven.

For os gør det ingenting, om du “blot” ønsker et lille redskabsskur i hjørnet af haven, eller du har større visioner for dine udendørs faciliteter. Vi leverer tømrerarbejde til alle behov – store såvel som små. Og så er vi med dig i hele processen – lige fra den indledende rådgivning og det første uforpligtende tilbud, over selve samarbejdet til aflevering af opgaven.

Som et ekstra kvalitetsstempel kan vi tilbyde dig garanti for kvalitet. Vores arbejde er nemlig omfattet af Byg Garanti, ligesom vi er medlem af Hørsholm Tømrermesterforening og Københavns Tømrerlaug.

Du kan med andre trygt lægge dit byggeprojekt i vores hænder, når du skal skal bygget skur, garage, terrasse eller andre småprojekter i din have.

SKUR, GARAGE OG TERRASSE – DET SKAL DU HUSKE

Selvom byggeprojekter som garage, carport, terrasse og redskabsskur kan virke som mindre indgreb i din matrikel, er arbejdet omfattet af en håndfuld regler.

Du skal for eksempel søge byggetilladelse for at få opført bygninger som carport, skur og overdækket terrasse, hvis bygningerne har et samlet areal på over 50 kvadratmeter. Bor du i rækkehus eller klyngehus, er grænsen 20 kvadratmeter.

Desuden skal du huske at registrere bygningen i Bygnings- og Boligregistret, når byggeprojektet er i mål, da du ellers risikerer at skulle betale erstatning. Endelig er der regler for bebyggelsesprocent, højden på bygningen og bygningens placering mod naboskellet.

Har du svært ved at få overblik over reglerne, hjælper vi dig selvfølgelig med at få det. Vi har altid en finger på pulsen, og vi kender derfor til alle gældende regler og procedurer i branchen.

Dermed undgår du at ende i en situation, hvor du bliver nødt til at få lavet konstruktive ændringer på bygningen, efter byggeprojektet er i mål. Der er ingen ubehagelige overraskelser som kunde hos Poul Hvitved ApS.

Skur, garage og terrasse FAQ

Hvilke typer af skur, garage og terrasse projekter tilbyder Poul Hvitved?

Poul Hvitved tilbyder en lang række projekter relateret til skure, garager og terrasser, herunder design og opførelse af nye skure og garager, renovering og udvidelse af eksisterende strukturer, samt anlæg og renovering af terrasser. Du kan finde information om de forskellige tjenester og se eksempler på tidligere projekter på hjemmesiden.

Kan Poul Hvitved hjælpe mig med at designe mit nye skur, garage eller terrasse?

Ja, Poul Hvitved kan hjælpe dig med at designe dit nye skur, garage eller terrasse ved at rådgive om de bedste løsninger for din bolig og dine behov. De kan også give forslag til materialer, farver og stilarter, der passer til din smag og budget. Du kan finde mere information om design og inspiration på hjemmesiden eller kontakte Poul Hvitved for personlig vejledning.

Hvor lang tid tager det at opføre eller renovere et skur, garage eller terrasse, og hvad koster det?

Varigheden og omkostningerne ved at opføre eller renovere et skur, garage eller terrasse afhænger af flere faktorer, såsom projektets omfang, valg af materialer og eventuelle særlige krav. For at få et skræddersyet og uforpligtende tilbud på dit projekt kan du kontakte Poul Hvitved med oplysninger om dit projekt. Du finder kontaktinformationen på hjemmesiden.

Hvordan får jeg et tilbud på et skur, garage eller terrasse projekt fra Poul Hvitved?

For at få et tilbud på et skur, garage eller terrasse projekt fra Poul Hvitved kan du besøge hjemmesiden og udfylde kontaktformularen med dine oplysninger og en beskrivelse af det arbejde, du ønsker udført. Alternativt kan du finde kontaktinformationen på hjemmesiden og ringe eller sende en e-mail direkte. Poul Hvitved vil derefter kontakte dig for at drøfte dine behov og give et uforpligtende tilbud.

Hvilke materialer og løsninger anbefaler Poul Hvitved til skur, garage og terrasse projekter?

Poul Hvitved arbejder med en bred vifte af materialer og løsninger, der passer til forskellige stilarter, behov og budgetter. Materialerne kan variere fra træ og stål til beton og sten, afhængigt af projektet og dine præferencer. Du kan finde mere information om de forskellige materialer og løsninger på hjemmesiden eller kontakte Poul Hvitved for yderligere oplysninger.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Byg vedligeholdelsesfrit

Udvendigt træværk bliver udsat for al slags vejr – både sol, sne, regn og rusk. Derfor er det vigtigt, at materialer kan modstå lidt af hvert – med mindre du vil bruge timevis på vedligeholdelse og renovering.

I dag er det muligt at bygge et vedligeholdelsesfrit redskabsskur, hegn eller lignende. Vi hjælper dig med at få overblik over de forskellige muligheder for materialer, så du får opfyldt dine krav til både udseende og kvalitet. Det sikrer, at du aldrig behøver at gå på kompromis.

Kontakt os på tlf. 45 82 01 15, skriv på kunde@poulhvitved.dk eller i kontaktformularen ⇒