• Nyt tag eller tagrenovering?

Poul Hvitved er dine specialister i tagarbejde

Står du overfor omfattende tagarbejde, eller trænger taget til en udskiftning eller renovering? Lad Poul Hvitved hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Vi er specialister i tagarbejde og har over 20 års erfaring med alt fra tagrenovering, tagreparation og nyt tag til diverse andre tagprojekter. Når du vælger os som din foretrukne leverandør af tagarbejde, er du altid sikret en holdbar og sikker løsning – uanset om dit tag har brug for reparation eller renovation, eller du skal have helt nyt tag.

Vil du høre mere? Kontakt os allerede i dag på tlf. 45 82 01 15, kunde@poulhvitved.dk eller i kontaktformularen i bunden af siden – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.

EFFEKTIV REPARATION AF TAGSKADER – KOM SKADERNE I FORKØBET

Et sundt tag påvirker hele husets sikkerhed og sundhed. Derfor er det vigtigt at vedligeholde sit tag løbende og reparere småskader, inden de udvikler sig. Små problemer med taget vokser sig nemlig kun større, hvis de ikke bliver udbedret i tide.

Utætheder, småskader og ødelagte tagsten kan ganske vist virke som mindre problemer, der umiddelbart kun skæmmer husets udseende. Men de kan vokse sig større med tiden og udvikle sig til mere seriøse skader – og det kan blive dyrt på sigt.

Derfor at det alfa og omega at få tjekket dit tag allerede i dag. Det er en mindre investering, der forhindrer en meget større regning på et senere tidspunkt.

Hos Poul Hvitved er vi vant til at udbedre alle former for tagarbejde og skader på taget. Vi gennemgår dit tag for at få overblik over eventuelle skader. Herefter sørger vi for en grundig tagrenovering, hvis der er behov for det – til glæde og gavn for dig, dit hus og din økonomi.

FÅ KOMPETENT RÅDGIVNING
OM DIT NYE TAG

Hos Poul Hvitved sætter vi en dyd i at hjælpe med at få et nyt tag, som holder i mange år. Vi udfører en total tagløsning med fokus på design, detaljer og kvalitet.

Poul Hvitved er:

  • Tageksperter med mange års erfaring – vi er specialister i tag og har udført renoveringer og lavet nye tage på over 300 huse i Nordsjælland de sidste 20 år..
  • Centralt beliggende i Nordsjælland – vi laver tagprojekter i hele Nordsjælland – fx Birkerød, Hillerød, Allerød, Farum, Holte, Gentofte, Hørsholm og Lyngby m.fl.
  • Den helt rigtige løsning – til den rette pris – vi skræddersyer en tagløsning ud fra dine behov og ønsker. Det sikrer en holdbar løsning i høj kvalitet – og til den rette pris.


Har du også andet tømrerarbejde end dit tag, du gerne vil have klaret, kan du få samlet alle opgaverne og få hjælp med dem hos Poul Hvitved. Vi kan tage af os af store som små opgaver, og også hvis du har en specialopgave. Alt sammen kan vi få klaret samtidig med, at vi leverer kvalitetsarbejde.

KLAR KOMMUNIKATION OM DIN TAGRENOVERING

Vi lægger altid vægt på klar kommunikation og en god proces. Det gælder både i vores rådgivning, vores tilbud og undervejs i udførelsen af opgaven. Du får med andre ord overblik over hele byggeprocessen, når du vælger Poul Hvitved til at stå for din tagrenovering eller lægge dit nye tag.

Det er selvfølgelig helt op til dig, om du vælger at få lavet et nyt tag eller at få renoveret det eksisterende. I visse tilfælde er det mere fordelagtigt at få renoveret taget – i andre vil et nyt tag bedre kunne betale sig. Uanset hvad rådgiver vi dig altid om den mest optimale løsning.

Når vi udfører tagrenovering, bliver dit tag gennemgået ned til mindste detalje og vi udfører de nødvendige reparationer.

Alle vores håndværkere er dansk uddannede og er nøje udvalgt, så du har garanti for kvalitet. Og alle taler dansk, så du let kan kommunikere med håndværkerne om opgaven før og under processen. Dermed er du sikret mod ærgerlige misforståelser.

Vi sørger for, at vi altid er opdateret indenfor arbejdstilsynets regler i forbindelse med tagarbejde. 

VEDLIGEHOLDELSE OG SERVICE AF TAG

Hos Poul Hvitved tager vi os ligeledes af vedligeholdelse og service af dit tag jævnligt. Også efter at vi har udført en større reparation. Dette er fordelagtigt både af økonomiske og af praktiske grunde. Først og fremmest kan du til enhver tid være sikker på, at dit tag holdes ved lige, og at det ikke mangler reparation af småskader eller utætheder.

Du kommer på den måde til at undgå små problemer, der med tiden ofte vokser sig større. Hvis du går op i, at dit tag får service med jævne mellem, bliver det også meget mere attraktivt for kommende ejere at købe dit hus. Det kan være en fordel i tilfælde af, at du på et tidspunkt får brug for at sælge huset akut.

Fordelene ved en vedligeholdelse og service af dit tag er både kort- og langsigtede, og du vil hurtigt indse, at det er en suveræn måde at sikre husets stand og kvalitet både for dig og en eventuel kommende ejer.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Få et tilbud på tagarbejde i dag

Ring eller skriv til os for at få et tilbud på dit tagarbejde. Vi lægger rigtig mange tage i Birkerød, Allerød, Farum, Holte mv., og vi kommer også gerne til Hillerød, Hørsholm, Lyngby, Gentofte og det øvrige Nordsjælland.

Kontakt os på tlf. 45 82 01 15, skriv på kunde@poulhvitved.dk eller i kontaktformularen ⇒