• Tømrer Gentofte

Tømrer Gentofte
- 40 år med godt håndværk

Har du brug for en kompetent tømrer i Gentofte, så er Poul Hvitved ApS den perfekte samarbejdspartner! Vi er specialiserede i tømrer-, bygge- og renoveringsopgaver, og ingen opgave er derfor for stor eller for lille til os.

Med mere end 40 års tømrererfaring får vi dit projekt sikkert i hus, og vores arbejde udføres med stor omhu og sans for detaljen.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i Gentofte. 
Ring til os på 45 82 01 15 eller brug vores kontaktformular

Vi udfører projekter for private og erhverv

Hos Poul Hvitved ApS løser vi alle typer tømreropgaver for dig. Vi er specialister i bl.a. tagarbejde, om- og tilbygninger samt køkkener, så hvis der skal udføres tømrerarbejde, er Poul Hvitved ApS dit tømrerfirma i Gentofte.

Uanset om du søger tømrer i Gentofte til erhverv eller private projekter, står vi klar til at hjælpe. Vi kan både være behjælpelige, når der skal bygges til, bygges nyt eller bygges om i din privatbolig eller virksomhed i Gentofte.

Vores tømrerarbejde omfatter bl.a.:

Vi kan dog også hjælpe med andre opgaver inden for håndværkerbranchen, og skal du i gang med en større ombygning, tilbyder vi desuden totalentreprise. Vi løser hele opgaven fra start til slut.

Tømrer til tagrenovering eller lægning af nyt tag?

Trænger dit tag til en renovering eller udskiftning? Poul Hvitved ApS er specialister i alt fra tagrenovering, tagreparation og nyt tag til diverse andre tagprojekter. Har du hus i Gentofte, der trænger til nyt tag, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Et sundt tag er centralt for resten af husets sikkerhed og sundhed. Derfor er det vigtigt at komme skader i forkøbet ved at vedligeholde taget og reparere småskader, inden de udvikler sig.

Hos Poul Hvitved ApS er vi vant til at udbedre alle former for skader på taget, og vi har udført renoveringer og lavet nye tage på over 300 huse i Nordsjælland over de sidste 20 år. 

Med andre ord er du med os som samarbejdspartner ikke bare sikret tag over hovedet i de næste mange år – men også et tag, der holder!

Dansk håndværk – fokus på kvaliteten

Når du bruger os som tømrer i Gentofte, kan du være sikker på, at alle vores håndværkere er dansk uddannede og taler dansk. Det giver dig ikke bare sikkerhed for den håndværksmæssige kvalitet, men betyder også, at du let og ubesværet kan tale med håndværkerne, mens arbejdet er i gang.

Vi samler på tilfredse kunder og derfor er klar kommunikation og tryghed nøgleord for os. Vi er desuden medlem af en række relevante organisationer, bl.a. Byg Garanti, som er din garanti for et trygt forløb med kvaliteten i højsædet.

Alle vores håndværkere har dansk svendebrev og taler dansk. Du har derfor garanti for kvalitetshåndværk og kan let kommunikere med håndværkerne om opgaverne uden misforståelser.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Få et tilbud fra dit foretrukne tømrerfirma i Gentofte

Søger du en tømrer i Gentofte, der leverer kvalitet og håndværk i topklasse? Så er Poul Hvitved ApS dit foretrukne tømrerfirma i Gentofte, og med over 40 års erfaring i tømrerfaget er vi godt rustet til at hjælpe dig med dit tømrerarbejde.

Poul Hvitved ApS er beliggende i Nordsjælland med placering tæt på Gentofte, og derfor er vi lokalkendt i hele området.

Kontakt os i dag på 45 82 01 15 eller via vores kontaktformular for at få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i Gentofte.