• vores områder

Hos Poul Hvitved ApS udfører vi alt fra mindre håndværksopgaver til totalentrepriser i Nordsjælland.
Vi bestræber os på at levere kundeservice, kommunikation, kvalitet samt kvalificeret rådgivning med afsæt i dine visioner og virkelighed.
Her på siden kan du læse mere om nogle af de områder, vi arbejder i, samt et udpluk af de services, vi tilbyder.

LYNGBY

Har du brug for en kompetent tømrer i Lyngby, en erfaren murer eller en anden type håndværker med hænderne skruet rigtigt på? Så er Poul Hvitved ApS den rette til opgaven.

Vi tilbyder forskellige services inden for håndværkerbranchen, og mangler du for eksempel en tømrer i Nordsjælland, eller en tømrer i Lyngby har vi årelang erfaring med tømrerfaget.

Omfatter dit byggeprojekt el-arbejde, tilbyder vi også elektrikere i Lyngby, der kan levere sikkert og ordentligt el-arbejde.

Skal du have udført murerarbejde, og leder du efter en murer i Lyngby, kan vi også være behjælpelige med dette. Uanset om der er tale om opmuring af vægge, facaderenovering, omfugning, murerarbejde på badeværelset eller andet inden for murerfaget, er din mureropgave i gode hænder hos os.

Skal du i stedet have en VVS'er til dit projekt i Lyngby, kan vi også hjælpe med autoriserede VVS´ere til alt fra udskiftning af enkeltdele på toilettet til en fuld renovering af badeværelset.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dit bygge- eller renoveringsprojekt i Lyngby.

GENTOFTE

Er det tid til en renovering eller fornyelse af dit hjem i Gentofte, står vi klar til at hjælpe med diverse håndværkere.

Mangler du en tømrer i Gentofte, har vi stor erfaring med alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om der skal bygges til, bygges nyt eller bygges om i Gentofte, er vi den rette mand til opgaven.

Skal du have foretaget el-arbejde og har du brug for en elektriker i Gentofte? Vi tilbyder elektrikere i Nordsjælland, der klarer el-arbejdet på en sikker måde, så du ikke skal bekymre dig.

Er det derimod i stedet en faglig dygtig murer, du mangler, har vi også flere kompetente murere i Gentofte, der bygger med omhu i alle dele af byggeprocessen.

Hvis du skal have foretaget udført VVS-arbejde, er det vigtigt, at det er bliver lavet af en professionel fagperson. Derfor tilbyder vi også VVS'ere i Gentofte, som kan hjælpe med opgaver inden for vand og varme.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dit bygge- eller renoveringsprojekt i Gentofte.

HELLERUP

Mangler du fagpersoner til at varetage en renovering af dit hjem i Hellerup? Så behøver du ikke lede længere.

Poul Hvitved ApS kan hjælpe med diverse håndværksopgaver i Hellerup - altid med kunden og kvalitet i centrum.

Skal du bruge en tømrer i Hellerup, er du med os som samarbejdspartner sikret høj håndværksmæssig standard og ekspertise, og et resultat i første klasse.

Hvis der skal udføres el-arbejde, er det vigtigt, at det er udført ordentligt. Derfor tilbyder vi faglærte elektrikere i Hellerup, så du kan være sikker på, at dit el-arbejde udføres efter gældende regler og er i trygge hænder.

Har du derimod brug for en kompetent murer i Nordsjælland til at varetage dit murerarbejde i Hellerup, har vi den rette ekspertise. Vores dygtige murere kan hjælpe med alt fra mindre reparationer til omfattende renoveringer og nybyggeri. Ved at vælge Poul Hvitved ApS får du dermed alt under samme tag, når der skal bygges om i Hellerup.

Er det i stedet en professionel VVS'er, du mangler til dit projekt i Hellerup, kan vi også være behjælpelige. Vi har kun uddannede samarbejdspartnere, og så er vi medlem af Byg Garanti, som er din forsikring mod skjulte fejl og mangler.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dit bygge- eller renoveringsprojekt i Hellerup.

HOLTE

Er dit hjem placeret i Holte, og står du over for en renovering, nybyg eller tilbygning, så er Poul Hvitved ApS den perfekte samarbejdspartner. Vi kan både hjælpe med mindre håndværksopgaver samt totalentrepriser i Holte.

Skal du bruge en tømrer i Holte, der er stærk i tømrerfaget, er du landet det rette sted. Vores tømrere har hænderne godt skruet på og har årelang erfaring med alt fra små til store tømreropgaver.

Hvis du mangler en elektriker til at varetage din el-installation i Holte, er vores faglærte elektrikere klar til at udføre dit el-arbejde, så det bliver udført sikkert og korrekt.

Er det i stedet en grundig murer i Holte, som du søger, står vi også klar. Vores murere kan hjælpe med at få dit byggeprojekt sikkert i mål, så din vision bliver til virkelighed.

Mangler du en fagperson til at hjælpe med dit VVS-arbejde i Holte, skal du bruge en autoriseret VVS'er i Nordsjælland. Vi kan hjælpe med vand- og afløbsteknik, som er et teknisk fagområde, der skal håndteres af fagfolk.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dit bygge- eller renoveringsprojekt i Holte.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

KONTAKT OS FOR ET
UFORPLIGTENDE TILBUD

Søger du en tømrer eller snedker til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt? Kontakt os på 45 82 01 15 eller i kontaktformularen, og få et uforpligtende tilbud →

Som kunde hos Poul Hvitved behøver du ikke at være bekymret for kedelige overraskelser og misforståelser – hverken økonomiske, praktiske eller tidsmæssige. Vi holder, hvad vi lover, og leverer derefter – både med hensyn til pris, kvalitet og tidsplan.

Alle vores ansatte er dansktalende håndværkere med den relevante uddannelse og erfaring. Dermed er du altid sikret en høj kvalitet og en klar kommunikation – lige fra det første uforpligtende tilbud til projektet er færdigt. Opgavens størrelse betyder ikke noget. Hos Poul Hvitved ApS er du altid garanteret den samme høje faglighed, gode service og kvalificerede rådgivning.