• AeroDek tag (Decra)

Holdbarhed og elegance med AeroDek tag

Hos Poul Hvitved ved vi, at et tag skal kunne modstå det danske vejr, samtidig med at det skal se godt ud. Med et AeroDek tag får du det bedste fra begge verdener – et tag, der er både let, robust og æstetisk. AeroDek tagplader fra Icopal (tidligere Decra) er kendt for deres slidstyrke og holdbarhed, og vi har mange års erfaring med at sikre den bedste installation og rådgivning.

Hvorfor vælge et AeroDek tag?

Et AeroDek tag er en investering i både kvalitet og æstetik. De stærke stålplader vejer ganske lidt, hvilket betyder, at de ofte kan monteres direkte ovenpå det eksisterende tag. Det sparer dig både tid og penge på nedrivning og bortskaffelse. Uanset om dit hus trænger til en komplet tagrenovering, eller du blot ønsker at opgradere udseendet, er AeroDek en både økonomisk og hurtig løsning, der passer til de fleste hustyper.

Fordele ved AeroDek tag

AeroDek tage er den perfekte kombination af holdbarhed og æstetik. Uanset om du planlægger en renovering eller blot ønsker at opgradere dit tag, er AeroDek en løsning, der både er praktisk og flot. Det lette materiale gør installationen hurtig og enkel, mens den solide konstruktion sikrer, at du får et tag, der kan modstå vind og vejr i mange år. AeroDek er desuden et oplagt valg, hvis du ønsker at bevare husets stilrene udtryk, samtidig med at du forbedrer tagets funktionalitet.

  • Lydisolerende: AeroDek tage er designet til at reducere støj fra regn og vind, så du får en mere rolig og behagelig oplevelse indendørs.
  • Styrke uden vægt: AeroDek tagplader er utroligt stærke, men lette, hvilket gør dem ideelle til renoveringsprojekter, hvor de kan monteres direkte ovenpå eksisterende tagbelægning.
  • Lang levetid: Med en forventet levetid på over 30 år og op til 30 års produktgaranti er AeroDek et tag, du kan stole på i mange år fremover.
  • Æstetisk og stilrent: AeroDek tag fås i flere forskellige varianter, så du kan vælge det udtryk, der passer bedst til din bolig. Det giver et flot og stilrent look, der holder sig flot i mange år.

Solceller og energibesparelser

Et AeroDek tag kombineret med solceller kan give dig markante besparelser på din elregning. Solcellerne udnytter solens energi til at producere strøm, og med AeroDeks lange levetid og stærke konstruktion kan du være sikker på, at solcellerne er godt beskyttet. Derudover kan du reducere dit energiforbrug og forbedre dit hjems energimærke, hvilket også øger ejendomsværdien.

Hvad koster et AeroDek tag?

Prisen på et AeroDek tag varierer afhængigt af husets størrelse og tagets kompleksitet. Hos Poul Hvitved tilbyder vi skræddersyede løsninger til konkurrencedygtige priser og sørger altid for en grundig gennemgang, så du får det bedst mulige tilbud. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, der passer præcis til din bolig.

Ønsker du at høre mere om AeroDek tage, eller har du brug for professionel rådgivning? Så kontakt os i dag. Ring til os på tlf. 45820115, eller send en mail til info@poulhvitved.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med en løsning, der passer til dit hjem og dine behov.

Ofte stillede spørgsmål om AeroDek tag

Hvad koster et AeroDek tag?

Prisen på et AeroDek tag afhænger af tagets størrelse, type og installation. Vi tilbyder gerne et uforpligtende tilbud, så du får den løsning, der passer til dit budget og behov.

Kan AeroDek monteres på alle typer tage?

Ja, AeroDek tagplader kan monteres på de fleste tagtyper, herunder både skrå og flade tage. De er særligt velegnede til renoveringsprojekter, hvor de kan lægges direkte ovenpå et eksisterende tag.

Hvor længe holder et AeroDek tag?

AeroDek tage har en forventet levetid på over 30 år, og vi tilbyder en produktgaranti på op til 30 år. Det betyder, at du kan være tryg ved, at dit tag holder i mange år fremover.

Kan AeroDek støjisolere?

Ja, AeroDek tage er designet med en særlig overfladebehandling, der reducerer støj fra regn og vind. Det skaber et mere behageligt indeklima.

Hvordan vedligeholder jeg et AeroDek tag?

AeroDek tage kræver minimal vedligeholdelse. En årlig inspektion for at fjerne eventuelt snavs og sikre, at tagpladerne er intakte, er normalt tilstrækkeligt.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Få et tilbud på AeroDek tag i dag

Hvis du overvejer et AeroDek tag eller har brug for rådgivning omkring dit tags tilstand, er vi her for at hjælpe. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Ring til os på 45 82 01 15, send en e-mail til info@poulhvitved.dk, eller brug vores kontaktformular.